»Misska« Hana Mašlíková: Rvačka! Rozchod s přítelem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

»Misska« Hana Mašlíková: Rvačka! Rozchod s přítelem!

Petr Vojnar a Hana Mašlíková spolu občas i předváděli. Jejich láska skončila. Skončí i jejich občasná společná práce?
Petr Vojnar a Hana Mašlíková spolu občas i předváděli. Jejich láska skončila. Skončí i jejich občasná společná práce?

PRAHA – Finalistka loňské Miss ČR a účastnice »primácké« reality show Trosečník Hana Mašlíková (25) prý nejde pro ránu daleko! A to ani v případě, že jde o jejího partnera!


Podle některých zpráv se měla po párty ve Špindlerově Mlýně pohádat s přítelem Petrem Vojnarem (31) tak, že to jeho tvář odnesla dobře mířenou ranou pěstí! „V každém vztahu jsou hádky,“ nezastírá rozepře se svou dívkou model a bývalý zpěvák skupiny T-Boyz Petr Vojnar. A od rozepří byl už jen krůček k rozchodu...

Podle zpráv jednoho internetového magazínu mu dělala dnes již bývalá láska Hanka peklo na zemi. „Hned po tom článku mi Hanka volala a plakala do telefonu. Nelíbí se mi, že z ní někdo dělá svini. Možná je paličatá, ale to jsem i já. Každý, kdo ji zná, tak ví, že je to jinak hrozně hodná holka. A jestli jsme se rozešli, pohádali, usmířili nebo bůhvíco ještě, do toho nikomu kromě nás dvou nic není,“ brání Mašlíkovou Petr Vojnar.

Informacím o agresivním chování finalistky loňské Miss ČR odporuje i známá teorie o Venušině prstu. Ta říká, že žena, která má palec na nohou menší než vedlejší prstík, je dominantní a své partnery umí i fyzicky pořádně podusit. Prsty Hany Mašlíkové ale takové nejsou. „No vidíte! Domácí puťka ale Hanka taky není,“ směje se Vojnar nakonec.


Autor: David Zápal
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.