Luděk Sobota: Jsem zlatej fotbalista! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Luděk Sobota: Jsem zlatej fotbalista!

Luděk Sobota o sobě tvrdí, že je zlatý fotbalista, a proto jej zlatá deska a fotbalové dívídíčko moc potěšily.
Luděk Sobota o sobě tvrdí, že je zlatý fotbalista, a proto jej zlatá deska a fotbalové dívídíčko moc potěšily.

PRAHA – „Jsem hrozně rád, že jsem se dožil toho, že jsem se mohl stát kmotrem zlaté desky za prodej DVD Góóól dej... Fotbal totiž velmi dobře hraju, jsem vlastně takovej zlatej fotbalista.


A taky jsem se tady na Žižkově narodil a bydlel v Lucemburské ulici, kde je i tato restaurace Fluidum, a tak jsem se vlastně teď vrátil domů,“ řekl na předávání zlatých desek herec a komik Luděk Sobota (63). A ke svému velkému překvapení na závěr slavnostního ceremoniálu jednu zlatou desku taky dostal.

Hlavní hvězdou, která v neděli večer rovněž dostala zlatou desku byl ovšem fotbalista Tomáš Ujfaluši (29). „Já mám stejně jako Luděk premiéru, protože zlatou desku jsem ještě nikdy nedostal. Včera jsem měl narozeniny, tak to je bezvadný dárek,“ poděkoval sympatický Tomáš, po kterém pokukovaly všechny dámy v restauraci. A jak přiznal, písničky z cédéčka a dívídíčka Góóól dej... zná. Kliknutím zvětšete„Před zápasem si vždycky v šatně pouštíme písničky, takže jsem moc rád, že vznikají takováto speciální alba pro nás a naše fanoušky. Kliknutím zvětšeteA tohle je o to lepší, že se dá nejen poslouchat cédéčko, ale můžete se i koukat na DVD,“ dodal Ujfaluši.

Za interprety dostala zlatou desku dvojice Robi Havel a Libor Petrů, kteří nazpívali titulní skladbu Góóól dej a formace NewTrio s písní a klipem Olé, olé, olé... „Omlouvám Nicol Lenertovou, která nemohla přijít, protože má čtyřicítky horečky a odpoledne byla na Kliknutím zvětšetepohotovosti,“ řekl Leoš Petrů a spolu s Robertem N. převzali zlatou desku i pro Nicol.

Předávání zlatých desek ve vinohradské restauraci Kliknutím zvětšeteFluidum moderovala »novácká« rosnička Jana Adámková a nenechala si je ujít Marcela Holanová se synem Karlem Šípem, Jiří Krytinář, Martin Severa a spousta dalších celebrit, které si pochutnaly na rautu plném výtečných pochutin.


Autor: Miroslav Graclík
Foto Aha!: Josef Mašek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.