Karel Gott (75): Záhadně hubne! Všechno o jeho zdravotních potížích | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Karel Gott (75): Záhadně hubne! Všechno o jeho zdravotních potížích

Božský Karel si v minulosti užil s lékaři své! Přečtěte si, jaké zdravotní problémy má za sebou.
Božský Karel si v minulosti užil s lékaři své! Přečtěte si, jaké zdravotní problémy má za sebou. (Foto Aha!: David Kundrát, David Malík, ara)

Fanoušci Karla Gotta (75) dostali strach! V posledních dnech a týdnech se mluví o jeho zdravotních problémech. Konkrétně o potížích se srdcem nebo onemocnění zažívacího traktu. Zpěvák deníku Aha! otevřeně svěřil, jak to s jeho zdravotním stavem doopravdy je.

„V prvé řadě bych rád uklidnil všechny své příznivce. Nejsem nemocný, nic vážného mě netrápí. To, že mne někdo spatřil v nemocnici, neznamená, že mi něco je,“ řekl včera Aha! Gott poté, co si přečetl v týdeníku Sedmička, že má potíže se srdcem.„Nemám, mé srdce je v pořádku a na správném místě,“ prohlásil rezolutně. Zpěvák nicméně potvrdil, že po doktorech v poslední době chodil...

„Hodně pracuji, neustále cestuji, a tak jsem chtěl vědět, jak na tom mé tělo je. A tak jsem šel, jak já říkám, na revizi těla. Na tu ale chodí kdekdo – i v mladším věku, nemyslíte? Jistě že mě v té nemocnici mohl někdo vidět, ale opravdu – nic závažného mě netrápí!“ popsal Gott. Do redakce Aha! se zprávy o zpěvákových údajných zdravotních problémech také dostaly.

Mimo jiné se v nich píše, že měl Karel v poslední době s lékaři kromě svého srdce řešit i střevní potíže. „Opět kategoricky odmítám! Nic takového mě netrápí,“ dodal zpěvák, který nechápe, kde se takové informace berou. „Je mi vážně dobře, raduji se ze svých krásných dcer a těším se na nové pracovní výzvy,“ uzavřel zpěvák.

Ivana ho nutí jíst zdravě!

Nešlo si nevšimnout, že v poslední době zpěvák velmi zhubl. „To byl můj plán zhubnout několik kilo,“ uklidnil nás Gott. „Díky své ženě jím zdravě a dělá mi to dobře. Opravdu za tím nic nehledejte,“ dodal zpěvák. A jak přesně teď vypadá jeho jídelníček, díky kterému shazuje? „Jíme doma hodně rýže, zeleniny, mořských plodů... Inspirujeme se v asijské kuchyni,“ upřesnil zpěvák, který je přitom velkým milovníkem české kuchyně. Znamená to tedy, že se jí vzdal? „Nikoliv! Samozřejmě, že občas upečeme kachnu. Ale to byste měli vidět, jak u nás doma rychle zmizí,“ směje se zpěvák.

Kdybych byl nemocný, mlčel bych...

Gott deníku Aha! přiznal, že i kdyby byl nemocný, nemluvil by o tom. „Jako zpěvák mám poselství dělat lidem radost. Mí příznivci nechtějí slyšet, že mne něco trápí a že s něčím bojuji. Takže kdyby mi opravdu něco bylo, nikdy bych to veřejně neříkal,“ zdůraznil Slavík.



Autor:  Luboš Procházka

Přečtěte si
news
15. 6. 2015 • 12:48

e ní sám a třeba má rakovinu což bych tipoval na so procent,to víte život je svina jednou jste na hoře a pak dole a mám dojem že někdo tvrdě dopadl kdo to si přeberte sami.....

cukrenka
14. 6. 2015 • 17:12

Každopádně má za sebou pestrý život, a že to nebyla zrovna limonáda.

cukrenka
14. 6. 2015 • 17:09

Proč jí rýži, tedy pokud nejí jen tu přírodní, tak to je hned za bílým cukrem a bílou moukou ten největší jed. při předávání cen jjsem řekla, že příště si už pro Slavíka nepřijde. Ne, že by zemřel, ale nepřijde. Ta jeho ženská ho vysála na všechny možné způsoby.

nilud
13. 6. 2015 • 17:20

Ještě jsem neviděl nikoho v 75letech tloustnot tak už se z toho Gotta nepo....te.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.