Slušňák Eben se pustil do problematické povahy Bílé: Jeho slova míří do černého! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Slušňák Eben se pustil do problematické povahy Bílé: Jeho slova míří do černého!

Marek Eben ví, že je Lucie Bílá pěkně paličatá.
Marek Eben ví, že je Lucie Bílá pěkně paličatá. (Foto: Aha! - Machan, Malachovský, Ahaonline.cz)

Za všech okolností zdrženlivý, vždy dobře naložený a usměvavý moderátor nečekaně promluvil o slavici s ďáblem v těle, samotné Lucii Bílé (49). A na přetřes přišla její komplikovaná povaha, pro kterou se zpěvačka neváhá pustit do křížku ani s nejlepší kamarádkou. Co o ní nejlépe placený český "spíkr" řekl?

Sice Marek Eben (57) neřekl, jak ke svému úsudku o povaze Lucie Bílé došel, ale jeho mínění vyznívá jednoznačně: zpěvačka je tvrdohlavá a její okolí to s ní má často těžké. "Je osobnost paličatá, když si něco zablokuje, nikdo ji nepřesvědčí," popsal svou zkušenost s pěnicí v pořadu České televize.


Když někdo přes mrtvoly stojí za svým, může z toho být pěkná šlamastyka a věci se tím nehezky komplikují. Ale Lucie Bílá dokáže i v těchto svých povahových vlastnostech spatřovat výhodu. "Pamatuju si, jak mi můj tatínek zcela vážně říkal, ať se vrátím domů a jdu dělat do sklárny, abych měla svý jistý. Bylo mi párkrát dost těžko, ale vydržela jsem," pochvaluje si v Sedmičce Bílá.



Přečtěte si
vydedena
4. 10. 2015 • 16:11

Na soutěž se kvůi jekotu LB nedívám. Přehání to, doporučuji podívat se někdy na sebe jinýma očima. Velmi afektovaná, asi nezpozorovala ,že už překročila únosné meze.

avion
20. 9. 2015 • 09:40

Je to nafoukaná husa.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.