Jožo Ráž po autonehodě: Šokující chování! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jožo Ráž po autonehodě: Šokující chování!

Jožo Ráž opět boural!
Jožo Ráž opět boural! (ČTK)

Už podruhé v životě byl Jožo Ráž účastníkem nehody. V prvním případě ho Němec Hans-Jörg Falk srazil a vymrštil z jeho motorky a Jožo byl několik měsíců v kómatu. Co se stalo tentokrát?

Autonehoda se odehrála v Bratislavě, Jožo řídil svůj silný terénní vůz, ve kterém nezvládl zaregovat a narazil do osobního auta před sebou, jenž na křižovatce zabrzdilo na oranžovou. Nejprve to vypadalo dost děsivě, jelikož teréňak vypadal velmi pomuchlaně, jak tedy potom musel vypadat osobní vůz, který Ráž naboural. Chvíli se nic nedělo, ale pak se ukázalo, že zpěvák hledal doutník, který si po výstupu z auta zapálil. Snad pro uklidnění? Jestli ano, fungovalo to výborně, protože se strážníky, kteří přijeli nehodu sepsat, se už smál na celé kolo. Poté si ještě udělal selfie s řidičem, kterého naboural a bez kontroly vozidla a vozovky odjel. Tím kdo musel odklízet pozůstatky po nárazu, které na vozovce logicky byly, byl strážník, který nehodu sepisoval. No jo, hvězda je hvězda, říkal si možná policista, když povytáhnul kalhoty a začal uklízet.  

Autor:  gre

Přečtěte si
news
11. 6. 2015 • 16:24

Je to slovenskaej debil a debilem zůstane jeho oprady nemusím a hlavně už neumí zpívat vše se jenom opakuje a už se to nedá poslouchat trapák nad trapákem....

kari1
11. 6. 2015 • 14:24

I keď mi nie je Jožo Ráž nejak sympatický, ja na jeho správaní nič šokujúceho nevidím ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.