Zlomená Veronika Žilková: Koho chtěli upálit? Nemusí jít nutně o ministra... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Zlomená Veronika Žilková: Koho chtěli upálit? Nemusí jít nutně o ministra...

Žilková je z útoku zničená!
Žilková je z útoku zničená! (Foto: ara)

V neděli ráno se v domě herečky Veroniky Žilkové (53) a ministra obrany Martina Stropnického (58) udál incident, na který celá rodina jen tak nezapomene!

Na terasu jejich domu dopadlo několik zápalných láhví, jejichž štiplavý zápach a kouř upozornil členy domácnosti na to, že se něco děje. Snad díky dešti láhve nevybuchly úplně, a tak se naštěstí podařilo plameny rychle uhasit a nikomu se nic nestalo.

Zatím se předpokládá, že útok neznámých pachatelů byl určen Martinu Stropnickému, ten však v době útoku v domě nebyl. Ostatně Veronika Žilková může mít také mnoho nepřátel a v domě dočasně bydlí její dcera Agáta Prachařová s manželem Jakubem. Klidně se tedy mohlo jednat o šílenou fanynku Nightwork nebo nějakého devianta z okolí modelky. „Nezlobte se, ale nechci se k tomu vyjadřovat, je to vážné,“ to jediné k celé situaci řekla Žilková. Zřejmě si uvědomuje, co se mohlo stát, kdyby je neprobudil kouř. V domě totiž navíc bydlí malý vnuk Kryšpín (3), dcera Kordulka (9), syn Vincent (18), který se nedávno vrátil z Anglie a navíc hereččina nemocná maminka Olga (91) a tchýně Irena (87). Ti všichni mohli uhořet!



Autor:  gre

Přečtěte si
jity
9. 6. 2015 • 20:41

Tak zrovna tato vila neni zásluhou politiky Stropnického, ale tu přece měla už paní Veronika Žilková než si Stropnického vzala. Že by ona jako herečka kradla? To snad ne, ta jeden čas hrála jako o závod, všude bylo přežilkováno. Ta krást nemusela.

ararat
9. 6. 2015 • 19:11

aťsi o tom myslíme co chceme,určitě by to nechtěl zažít nikdo z nás,navíc měli být ohroženy děti a to je děsivé,a už to hraničí z pokusu o vraždu a to je třeba i nadoživotí...

ararat
9. 6. 2015 • 19:07

srovnej si rozum a pak piš..čáu

prdyvrdy
9. 6. 2015 • 16:44

a co ty tu stěkáš na druhý? Hodil někdo lahev bácovi? nehodil, tak asi nikoho neštve, aby se báli lidi napsat svůj názor. Nakonec ničí život ohrožen nebyl a buhví jak to bylo, tak tu nedramatizuj ty tragedie nenávistná, ty se jednou z té šmíry poděláš

prdyvrdy
9. 6. 2015 • 16:41

tak v domě byly asi jen ty jejich matky a synáček co přijel z té Francie- nechápu jak mohli teda všichni uhořet, když tam nebyli. To se zase AHA předvedlo, kdyby aspoň četli co píše jiný bulvár.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.