Rodinná tragédie Romana Vojtka: Život ve vakuu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rodinná tragédie Romana Vojtka: Život ve vakuu!

Roman Vojtek
Roman Vojtek (Krivan)

Herec Roman Vojtek (43) má život plný vzestupů a pádů nejen v soukromém životě. Prvním ze zlomových okamžiků v jeho životě byla smrt maminky, která podlehla rakovině. Pár let na to zemřel i jeho tatínek…

Smrt rodičů zanechala hluboké šrámy na duši Romana i jeho sestry Edity (49), která se odstěhovala do Jižní Ameriky. Jejich maminka navíc tajila, že má rakovinu a tvářila se, že není zas tak zle… Jenže děti vycítí víc, než si rodiče myslí.

„Slovo rakovina se nesmělo ani vyslovit. Rakovina, to byl konec, žádná šance. U nás doma se o tom nemluvilo a bylo to divný. Se ségrou jsme žili v takovém divném vakuu, tušili jsme to, ale nikdo si s námi nesedl a nepopovídal,“ popsal tehdejší situaci Roman Vojtek pro týdeník Instikt.

Edita zprvu tvrdila, že se do Bolívie stěhuje kvůli lásce, ale s odstupem času si přiznala, že vlastně chtěla utéci co nejdál. Zřejmě chtěla zapomenout bezesné noci plné bezmoci, kdy měla strach ze smrti maminky. Možná právě vzpomínky na tyto pocity jsou tím, co vede Romana Vojtka, aby se angažoval v boji s touto zákeřnou nemocí.



Autor:  mel

Přečtěte si
bibs_7
27. 6. 2015 • 00:05

otylie ty necito, tak ale ty nechápes, ze mu uz bylo spatne z toho dívat se na to, jaký má jeho kdysi puvabna zena díky cekanému díteti, které do ní ON vlozil) odporný bachor, a on se na to ted musí kazdý den koukat a UZ PROSTE NENÌ STASTNY? Ty evidentne nemás zádné pochopení pro závazné problémy tohodle sveta.

1pravda1
26. 6. 2015 • 11:01

Vojtek je jen odvar chlapa, věčný nespokojený ufňukánek, možná s odstupem času bude jeho žena ráda, že šel jinam, člověk který opustí toho druhého v nejtěžší chvíli se stejně do společného života nehodí. Jen se zviditelňuje svým odchodem od rodiny, jako herec a zpěvák spíš průměr, jako člověk spíš krysa.

franta15
26. 6. 2015 • 09:42

Vojtek je primabalerína, která se neumí vměstnat do vlastní kůže. Je to známý člověk a několik měsíců tady nechá bulvár aby spekulo- val o tom, proč opustil svoji ženu před porobem. Každý normální člověk, který je skoro denně na veřejnosti by už dávno řekl jednoznačně proč? On to snad ani sám neví nebo to nemá v hlavě v pořádku. Všechno co doteď udělal vypadá, že to dělá bez rozmyslu. Já být na místě jeho ženy tak bych ho vyhodil z domu, protože tak se slušný člověk nechová.

defakto
25. 6. 2015 • 22:05

.... ta jejich rodinná tragédie (smrt otce i matky ) je už dávno všeobecně známa , at už s tím nikoho nedojímají , aspon se ti jeho rodiče nedožili toho , jaký hajzl vyroste z jejich syna !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.