Láďa Křížek po narození vnučky: Na co se ho manželka už nesmí ptát? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Láďa Křížek po narození vnučky: Na co se ho manželka už nesmí ptát?

Ladislav Křížek
Ladislav Křížek (Foto pro Aha! – Jaroslav Urban, ara)

Zpěvák Láďa Křížek (52) prošel za svou pěveckou kariéru mnoha kapelami a dostalo se mu mnohých ocenění. Svou hudební kariéru odstartoval v kapelách Citron a Vitacit ale jeho srdeční záležitostí je kapela Kreyson. Teď po mnoha prohýřených letech je v jeho srdci na prvním místě rodina.

Jeho hudební kariéra trvá už 30let a snad právě proto se zpěvák docela uklidnil a užívá si přírody na chatičce, kterou si sám postavil. „Ale nestavěl jsem ji jen pro sebe, ale hlavně pro vnoučata. Máme dva kluky a teď se nám narodila Tatiana, té je pět měsíců,“ pochlubil se zpěvák v pořadu Barrandovská Sedmička.

Křížek zároveň přiznal, že i jeho žena mu pokládala mezi muži tolik neoblíbenou otázku a to jestli ji má radši než muziku. „Prosil jsem ji, aby mi tu otázku už nikdy nepokládala. Dneska vím, že je to opačně. Dnes je pro mě na prvním místě rodina a pak až všechno ostatní,“ přizná Křížek v pořadu.



Autor:  mel

Přečtěte si
ochcallis
9. 6. 2015 • 13:37

Jaká kariéra??? vždyť už nezpívá 20 let

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.