Kouzelník Hrubeš: Ženám odčarovává podprsenky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kouzelník Hrubeš: Ženám odčarovává podprsenky!

Populární moderátor je taky kouzelník a odčaroval přímo na jevišti hostesce podprsenku.
Populární moderátor je taky kouzelník a odčaroval přímo na jevišti hostesce podprsenku. (Aha! – Josef Mašek)

LÍBEZNICE – Víkend plný kouzel prožili všichni, kteří zavítali do Divadla kouzel Pavla Kožíška do Líbeznice u Prahy. Konal se tam totiž 4. ročník mezinárodního festivalu moderní magie Velká cena Divadla kouzel. K překvapení všech nejvíce zaperlil moderátor televizního pořadu Natoč to! Eduard Hrubeš (70).

Přímo na jevišti totiž odčaroval hostesce podprsenku! „Opravdu to není připravené a nevěděla jsem o tom,“ byla v šoku překvapená hosteska.

„Naučil mě to Kožíškův kolega a spoluorganizátor tohoto festivalu Pavel Langer. A je to super!“ pochvaloval si Hrubeš nový trik, který prý nyní hodlá u dam hojně využívat. Překvapil i herec Marek Vašut, který předával cenu Miss magie Adéle Svobodové (16) z Jesenice u Prahy. Kožíškově kolegyni, modelce Martině Dvořákové, totiž vykouzlil na pódiu kytici. Své si z kouzelníky užila i Zuzana Baudyšová z nadace Naše dítě, protože jeden z vítězů – Richard Nedvěd – jí přímo na jevišti »usekl« ruku gilotinou. „Tak na tento zážitek opravdu do smrti nezapomenu,“ špitla po »výkonu« pobledlá Baudyšová.

To Jiří Krampol, který je pověstný tím, že nezkazí žádnou legraci, se přímo na pódiu proměnil ve starého psa. Vstát mu nakonec museli pomáhat moderátoři večera – manželé Markéta Mayerová a Slávek Boura. Slávek nakonec převezl i hlavního šéfa festivalu Pavla Kožíška, když tajně přišel na jeviště se živým hadem. „Ví, že mám ukrutnou fobii z hadů, a když s ním přišel na jeviště, ve chvíli, kdy jsem měl předávat cenu, tak musel stát s hadem na jedné straně jeviště a já předával cenu na druhé,“ smál se nakonec Kožíšek.

Pobavit se přišel i zpěvák Standa Hložek, který nechybí na žádném kouzelnickém festivalu, protože má kouzla moc rád. Jako každoročně si sáhl i letos na hůlku, kterou v divadle mají a jež prý plní tajná přání. Zato Iveta Bartošová chyběla. „Těsně před začátkem mi volala a omluvila se, protože její přítel musel vyjet k urgentnímu případu do nemocnice,“ prozradil nám Kožíšek. Grand Prix nakonec vyhrál Ondřej Pšenička (20) z Prahy. „Mám z toho velkou radost, protože vystupuje jako host u mě v divadle v představení Magická esa. Zkrátka to má na domovském jevišti hezky zajetý,“ smál se spokojený Kožíšek.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.