Kuchařová mlží o miminku s Brzobohatým: Možné to je! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kuchařová mlží o miminku s Brzobohatým: Možné to je!

Jak je to s miminkem tohoto páru?
Jak je to s miminkem tohoto páru? (Aha! - Roman Souček)

Už nějakou dobu zaplavují média zprávami o tom, že Miss World 2006 Taťána Kuchařová (27) čeká se svým přítelem Ondřejem Brzobohatým (32) miminko. Nejprve modelka o situaci mlžila, nyní poprvé promluvila otevřeně...

„Možné by to samozřejmě bylo... V práci už toho mám za sebou hodně a věk už taky odpovídá, ale momentálně pro mě dítě není aktuální a s partnerem ho zatím ani neplánujeme.“ Kuchařová údajně neví, kde spekulace vznikly, protože v době, kdy se o jejím údajném těhotenství začalo psát, byla pracovně v zahraničí.

Jak dále vysvětluje, má před sebou ještě spoustu práce, která by šla s rodinou skloubit těžko: „Až budu mít dítě, chci se mu naplno věnovat a ne mít pocit, že mi kvůli němu něco utíká. To by nebylo zodpovědné. Zatím chci být jen tetička.“ A k tomu má zřejmě spoustu příležitostí, protože jak přiznává, jak v její rodině, tak i v blízkém okolí miminek neustále přibývá. Taťána se zároveň cítí být na roli maminky ještě mladá a zatím si chce užívat vztahu s Brzobohatým. Ten je podle jejích slov konečně partnerem, jakého si vždycky přála. „Jsme pár, přátelé a parťáci, co se doplňují, to jsem vždycky chtěla,“ dodává zamilovaná Kuchařová v rozhovoru pro revue.idnes.cz.



Přečtěte si
-bello-
9. 6. 2015 • 14:16

no, i mužatky děti mít můžou

nicnezpravda
9. 6. 2015 • 11:42

Fandila jsem jí do doby než se zapletla s podivínem Richterem..od té doby to s ní jde z kopce..lhala o maturitním vysvědčení i o plastikách..a odkopla osudovou lásku - amíka z dvojčat Brzobohatýho nemiluje,jen se s ním předvádí..v jednom rozhovoru řekla,že nemá profil na faacebooku a pak si ho založila aby se mohla předvádět s fotkama s Brzobohatým...

alusinek
9. 6. 2015 • 11:22

Určitě vyčkává kdyby se objevil někdo jiný,taková mladice už není,třeba bude čekat do 35 let nebo později,ale krása z ní nějak mizí,je "vyumělkovaná"

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.