Pokračování zpovědi exmanželky Antonína Navrátila alias Honzy z Kamarádů: Dcera spadla po operaci lebky z koně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pokračování zpovědi exmanželky Antonína Navrátila alias Honzy z Kamarádů: Dcera spadla po operaci lebky z koně!

Koně jsou Kačenčinou láskou. Ale ta ji málem stála život.
Koně jsou Kačenčinou láskou. Ale ta ji málem stála život. (Foto: TV Barrandov, ara)

Nezodpovědnost mohla způsobit tragédii! Bývalý dětský herec Antonín Navrátil (57), známý jako Honza ze seriálu Kamarádi, podle tvrzení exmanželky Ivany Navrátilové (49) ohrozil postiženou dceru Kateřinu (26) na životě. Byla to poslední kapka k tomu, aby se do jejich sporů o dítě zapojily soudy a válka rodičů se přiostřila.

Za všechno mohla zdánlivě nevinná projížďka. „Před lety mu spadla z koně. Byla přitom po vážné operaci lebky,“ prozradila deníku Aha! Ivana Navrátilová. „Neměla helmu a nebyl tam s ní ani exmanžel, ale nějaký kluk. Jel s ní lesem a spadla ze sedla,“ popsala redaktorka Českého rozhlasu. „Ani mi to neřekli a ani nešli k doktorovi,“ zavzpomínala exmanželka, která na vše přišla jen náhodou. „Zjistila jsem to, až když jsem Kačence doma umývala vlasy a ona řekla au! Když jsem se jí ptala, co se stalo a jestli náhodou nespadla z koně, řekla mi – mami, to ti nesmím říct, táta by se zlobil!“ svěřila se Navrátilová, která tehdy jela okamžitě s dcerou na rentgen.

Jakmile ji lékaři ujistili, že pád nezpůsobil dceři vážné zdravotní potíže, volala majitelce koní, na kterých Kateřina u otce na Litoměřicku jezdila. „Dozvěděla jsem se, že jim ani neřekl, že je Kačka po těžký operaci,“ dodala. Tato nešťastná událost se stala pomyslnou poslední kapkou. Ivaně přetekla trpělivost s nezodpovědným otcem a obrátila se na úřady. „O dceru se nestaral zodpovědně. Vypadá jako hodnej kluk z toho seriálu, ale realita je úplně jiná. Byla bych šťastná, kdyby byl zodpovědný táta a pravidelně se o ni staral,“ vyslovila Navrátilova exmanželka nahlas své přání. Příkladů nevhodného chování otce postižené dceři má prý Ivana Navrátilová desítky. Jeden mluví za vše: „Před dvěma roky mi dokonce po slal zprávu, jak byla Kačenka statečná, když zůstala v jeho chatičce sama, že se vůbec nebála. Ale ona si neuvědomuje, co se může stát. On jí řekne, budeš tady, a ona tam zůstane a čeká,“ prozradila Navrátilová.

Antonín si prý není vědom ničeho, čím by mohl dceři ublížit. A na rozdíl od exmanželky, se kterou už několik let válčí o dceru a snížení alimentů, tvrdí, že ji matka škodí přehnaně starostlivým chováním. „Ta holka mi přitom volá, brečí, že chce za mnou jet, a vzadu haleká matka – já tě nepustím, nikam nepojedeš! Ty s ním jezdíš na koni, to je nebezpečný...“ řekl deníku Aha! Navrátil.



Autor:  Hana Zejdová

Přečtěte si
vuhp
5. 6. 2015 • 10:26

Baba protivná. Chudák holka.

j-a-n-a
5. 6. 2015 • 10:16

No nějak to paní "nevychytala", jízda na koni je pro dceru nebezpečná,takže těžko věděla, že na něm jezdila a najednou se zeptá, při dceřině "auu", jestli nespadla z koně??? To je jasnovidka??? Nezastávám se nikoho, to ani omylem, jen oni dva vědí co dělají, ale tohle mi přišlo dost zvláštní. Kdyby se jí zeptala copak se jí stalo, že řekla "auu", tak bych to brala, ale ona hned..NESPADLA SI Z KONĚ? Trochu podivné........

soorry
5. 6. 2015 • 09:46

Při dceřiném "au", se matka hned ptá, jestli nespadla z koně. Divné, jak to mohla hned vědět, že byla u koní. Zakázaných věcí měla určitě víc, skoky, míčové hry, všechny rychlé pohybové aktivity.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.