Manželka »Honzy z Kamarádů«: Naše dítě nechal ležet u misek pro psy! Sám odjel pryč | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Manželka »Honzy z Kamarádů«: Naše dítě nechal ležet u misek pro psy! Sám odjel pryč

Navrátil údajně dceru nechával v příšerných podmínkách a bez dozoru...
Navrátil údajně dceru nechával v příšerných podmínkách a bez dozoru... (Foto: TV Barrandov, Český rozhlas, ara)

Blázen a pohádkář! Tak označila bývalou dětskou hvězdu Antonína Navrátila (57) jeho exmanželka Ivana Navrátilová (49), se kterou má postiženou dceru Kateřinu (26). A právě ona se stala středobodem jejich války. Oba rodiče ji chtějí v péči a jeden druhého osočuje z jejího zanedbávání. Chování otce je ale podle Ivaniných slov skutečně šokující!

„Skoro se divím, že s tím jde ven. Protože, kdybych řekla všechno, co vím, tak bude mít z ostudy kabát,“ řekla deníku Aha! exmanželka a současná redaktorka Českého rozhlasu.
„Dva roky ji neviděl, protože když ji měl naposledy na svý chatičce, tak ji tam nechal přes noc úplně samotnou a hlídal ji po Skypu z Prahy na vzdálenost sto padesáti kilometrů,“ prozradila Ivana, která má na to prý i důkaz v podobě SMS. „Kačenka je nesvéprávný, postižený dítě, který se o sebe nepostará. Škoda slov,“ popsala vážný stav dcery, která trpí zvláštním syndromem podobným epilepsii.


Chování otce k postižené dceři bylo ale prý mnohem horší. „Moje sestra ji tam tenkrát jela hledat. Ani ji nemohla najít, protože Kačenka jí do telefonu neřekne, kde je. Neumí to vysvětlit,“ zavzpomínala na děsivý zážitek. „Kačka tam ležela na nějaký žíněnce u sekačky na trávu a u misek pro psy. Kdybych to věděla, nikdy bych ji tam nepustila. Vevnitř jsem totiž nikdy nebyla, protože mě tam nepustil,“ tvrdí Navrátilová.
„Rok a půl se jí dokonce sám neozval. Volal jí naposledy někdy v listopadu poté, co podal žaloby na snížení výživného a zároveň chtěl svěřit dceru do péče. Říká, že ji invalidizuju a že u něho se má naopak dobře,“ popsala současnou situaci. „Jednou mi ji předával v Motole s těžkým zápalem plic. Na to mám i papíry od doktorů,“ šokovala Ivana. „On je prostě blázen a pohádkář. Věří věcem, které si vymyslí,“ dodala Navrátilova exmanželka.



Přečtěte si
jana52
6. 6. 2015 • 09:32

romanetta
6. 6. 2015 • 08:09

Rozhodně si nemyslím, že by měla IQ 30.

anka
4. 6. 2015 • 22:55

Pani Ivana se skoro vubec nezmenila, vypada skoro stejne, jako kdyz si Navratila brala. Tenkrat byl slavnej herec a spousta holek ji ho zavidela. Kloubouk dolu jak se stara o Katerinu, zaslouzila by si za to metal. Preji ji hodne sil a stesti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.