Natálie Kocábová: ROZVOD! S manželem mají dvě děti (10 a 3) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Natálie Kocábová: ROZVOD! S manželem mají dvě děti (10 a 3)

Manželství tohoto páru je u konce!
Manželství tohoto páru je u konce! (Foto: Profimedia.cz)

Tak tohle nikdo nečekal! Čtrnáctiletý vztah spisovatelky a zpěvačky Natálie Kocábové (31) a jejího manžela Štěpána Vrány (32) je u konce! O to smutnější tato zpráva je, že pár společně vychovával desetiletého syna Vincenta a tříletou dcerku Miu.

Kocábová už informaci potvrdila, ale nepřeje si dělat veká prohlášení. „Ano, je to pravda, ale komentovat to nechci, nebuďte na mě zlí, prosím. Děkuji za shovívavost,“ napsala zpěvačka magazínu Sedmička. S ohledem na děti je její počínání zcela pochopitelné. O důvodu, proč se manželé rozchází, se zatím pouze spekuluje. 

Na vyjádření Kocábové je zřejmé, že celá záležitost je ještě příliš živá. Ačkoliv se pár rozešel a znovu sešel už několikrát, nyní to vypadá, že rozvod už je definitivní. Doufejme, že manželé vše vyřeší v klidu a hlavně k prospěchu dětí…

Přečtěte si
nicnezpravda.
4. 6. 2015 • 14:13

AHAci ,kdy tady bude nějaký nový článek o KOVANDOVÝ ? :- ..už se nemůžu dočkat ,nemám se kde vyblít !!!

sugarbitter
4. 6. 2015 • 13:45

Někdo děti mít vůbec nemá. Nakonecc, ani já jsem neměla přijít na svět, jelikož jsem se narodila psychopatovi a sobci. Dítě je tím poznamenané a asi často si naběhne na obdobného partnera, jelikož chce co nejdříve z domu.Neumí si říkat, že něco chce, nemá jistotu a sebevědomí. Stále se snaží a čeká na projevy citu. Často zybtečně. Takových je nás hodně. Tak pozor na unáhlené a nerozmyšlené sňatky/ může být i hůř/ a říkás etomu "z bláta do louže", ale už třeba v tom nejste sami, jsou tu děti. Natálie asi ne, ale někdo je na řešení sám a následky jsou někdy dlouhodobé./ i po rozvodu se některý jedinec rád mstí/

petrfanda
4. 6. 2015 • 13:39

Šokující Video https://www.youtube.com/watch?v=NM7XpPzsXIg Duch

b.r.s.a
4. 6. 2015 • 13:30

Ale , ale .... jakoupak chce shovívavost ????? jaký klid a ohleduplnost ???? atd.... atd... Co předváděla , když se rozváděl Kocáb ?? Byla nejchytřejší , nejlepší , všechno věděla , všechny odsuzovala a pomlouvala, byla sprostá a zlá !!!! Jí se nic takovýho přece nemohlo stát ... a najednou by chtěla ohleduplnost ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.