Xavera dojal dort | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Xavera dojal dort

Na zeleninovém dortu si s Xaverem smlsli Petr Suchoň (vlevo), Jitka Asterová a Ester Ládová (vpravo).
Na zeleninovém dortu si s Xaverem smlsli Petr Suchoň (vlevo), Jitka Asterová a Ester Ládová (vpravo).

PRAHA – XXL moderátor Luboš Xaver Veselý (38) dělá všechno naplno! A když mu vyšla hubnoucí kniha Jak jsem potkal hubnutí, rozhodl se ji pokřtít hned několikrát.


A dokonce na její podporu vyrazil na turné po republice s pořadem Xaver-Caffe, kde má jako hosty naše přední herce a zpěváky, ale i lékaře.

Na slavnostním křtu knihy nemohli chybět ani Xaverovi kolegové z rádia Frekvence 1, kde každý den od 10 hodin dopoledne podrobuje naše celebrity hodinovému Křížovému výslechu. Přišel i moderátor Petr Suchoň (22), »sexyživoťačka« Jitka Asterová a frekvenční rosnička Ester Ládová, kteří Xaverovi přinesli zeleninový dort. „Moc jsem Xaverovi držela palce a těch zhubnutých sedmadvacet kilo je super výsledek,“ řekla deníku Aha! Jitka Asterová.
A Luboš Xaver Veselý byl ze zdravého dárku opravdu dojatý. „Mám radost, že kolegové z Frekvence 1 přišli, možná bych je mohl v programu Linda-linie.cz nějak angažovat,“ dodal mnohoznačně Xaver.


Autor: (gra)
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.