Bývalá hvězda Antonín Navrátil (57): Život v těžkých depresích! Přišel o dceru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bývalá hvězda Antonín Navrátil (57): Život v těžkých depresích! Přišel o dceru

Kateřinu herec dva roky neviděl.
Kateřinu herec dva roky neviděl. (Foto: TV Barrandov, ara)

Smutek, výčitky a bezmoc! To vše má bývalá dětská filmová hvězda Antonín Navrátil (57) spojené s nejstarší dcerou Kateřinou (26), která trpí zvláštním syndromem podobným epilepsii. Káťa má desítky záchvatů denně a otec ji navíc kvůli sporům s exmanželkou dokonce dva roky neviděl.

Vůbec poprvé Navrátil otevřel svou třináctou komnatu. Ve vleklém sporu o dceru bohužel hrají hlavní roli emoce, nenávist k bývalé manželce, otcovská láska i touha pomoci. „S manželkou jsme se rozvedli, když byli dceři asi čtyři roky. Dnes je jí šestadvacet. Má pseudoepilepsii,“ svěřil se Navrátil. Manželství zřejmě neuneslo to, že Tonda ze dne na den musel kvůli osobním sporům odejít z divadla a šel dělat dělníka do kovárny (jak říká za šest padesát na hodinu), a pak se živil jako řidič kamionu.

„Dcera má, jak uvádí matka, asi třicet záchvatů denně. Zvláštní je, že u mě neměla za pět let žádný. Je to prostředím, psychikou, matka na ni vyvíjí tlak,“ míní herec, který se v současně době věnuje hlavně dabingu. „Když jsem měl možnost s ní být přes prázdniny, dokázal jsem z ní vytvarovat úplně jiného člověka, sebevědomého, bez problémů. Tady byla zdravá, ale najednou mi ji manželka sebrala a dva roky jsem ji neviděl,“ prozradil se smutkem v hlase s tím, že dnes už je s dcerou naštěstí opět v kontaktu. Více uvidíte v reportáži Barrandovské Sedmičky, kterou dnes ve 21.30 vysílá TV Barrandov.

Život plný zvratů

Herectví nikdy nechtěl dělat. Od malička hrál na kytaru, zpíval, a proto ho rodiče přivedli v šesti letech na konkurz. Na základní škole o něm dokonce mluvili jako o géniovi na matematiku, ale na gymnáziu se jeho prospěch kvůli neustálému hraní zhoršil. Místo na vysokou chtěl jít jezdit s kamionem, ale rodiče mu to zakázali. Po několika vyhazovech divadelní fakultu přeci jen dostudoval. Třináct let hrál v Divadle Na Vinohradech, ze kterého byl pro osobní spory vyhozen. Protloukal se jako pomocný dělník v kovárně, řidič kamionu, zvukař v televizi než založil dabingové studio. Nadaboval téměř 20 000 rolí. Pod 5000 filmy je podepsán jako režisér. Byl dvakrát ženatý a z každého manželství má dceru.

 

 



Přečtěte si
cukrenka
2. 6. 2015 • 22:29

Šťastný může být jen jednoduchý člověk, tak se není čím moc chlubit.

kopt
2. 6. 2015 • 19:05

Proč tomu věřím: V dětství týrání fyzické, následek to mělo, ale nechci ho definovat. Po svatbě doufaje v oporu nové, důvěryhodné rodiny, následovalo týrání psychické (od tchýně a pak i v manžela). Problém pokračoval. Po 20 letech se zdravotní problémy rozrůstaly a já po několika neurčitých lékařských náznacích, jsem 23 leté manželství z mé obavy o vlastní zdraví nechala rozvést. Problémy zmizely na dobu dalších 27 let a pak se uvidí. Chráním se zlých lidí.

pravlast
2. 6. 2015 • 09:28

Jak jednoduché milý Wattsone-nezaplatíš zhrzené matce a smůla-obětuji i tvoji milovanou dceru.Sociálko-ne.s.er se do toho,fotr je lotr i když chce pro děti víc než matka.

mixalca
2. 6. 2015 • 09:28

Pan Antonín Navrátil byl úžasný herec , moc se mě líbil .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.