Marta Jandová (41) trne hrůzou: Opatření kvůli Marušce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Marta Jandová (41) trne hrůzou: Opatření kvůli Marušce!

Marta Jandová si Marušku užívá, ale zároveň se o ni i bojí.
Marta Jandová si Marušku užívá, ale zároveň se o ni i bojí. (Pampers)

Snaží se o druhé těhotenství, ale zároveň má plné ruce práce s malou Maruškou, které již brzy budou dva roky. Marta Jandová je známá osobnost, a tak musí řešit i takové věci, jestli se ukáže s malou dcerkou na veřejnosti nebo ne. Jak to řeší?

Celebrity velmi často na snímcích svých ratolestí profitují a zvlášť krátce po porodu si nechají tučně platit za snímky novorozeňat od různých médií nebo dokonce od výrobců rozličného zboží, které jakoby náhodou na fotografiích figuruje s nimi. Marta Jandová už má tohle za sebou, ale má neustále obavy, aby se bez jejího vědomí neobjevila dcerka třeba v nějakém časopise.


Jako pyšná matka považuje svou holčičku za nejkrásnější na světě a chtěla by ji ochránit před celým světem. "Dokonce ji ani nevodím nikam, kde je pravděpodobnost, že by nás mohli nafotit paparazzi. Nechci totiž, aby její fotografie byla otištěna v nějakém bulváru s rozpixelovaným obličejem. Navíc jsem možná trochu paranoiní, ale mám o ni strach," prozradila v rozhovoru pro Instinkt.



Přečtěte si
jity
25. 6. 2015 • 12:18

Marty zpěv mi sice nic neříká, ale jí přeju hlavně zdraví a radosti z Marušky. Holka si také užila své, když maminku nejvíce potřebovala, tak ji zemřela a ještě bratr, kterého jistě také milovala.

ellenic
24. 6. 2015 • 21:27

zkratik No právě, plenková firma asi přišla s dobrou finanční nabídkou a to se přece neodmítá . Paparáči platit nechtějí. Co bude dělat, až bude chodit Maruška do školy, nebude ji pouštět ani na hřiště s dětmi? To jsou fakt starosti, jestlipak měl také takové starosti o své děti její nynější manžel .

anezat
24. 6. 2015 • 18:44

Chudák Marta! Je to asi "jediná" matka, která má o své dítě strach...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.