Eva Holubová o svých dětech: Proč studují na tak drahých školách? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Eva Holubová o svých dětech: Proč studují na tak drahých školách?

Evě Holubové se po dětech stýská. Dcera Karolína a syn Adam studují ve Velké Británii.
Evě Holubové se po dětech stýská. Dcera Karolína a syn Adam studují ve Velké Británii. (Facebook)

Herečka přiznává, že na gymnáziu neměla valný prospěch, raději chodila do hospody se Sklepáky a dokládá to svým průměrným prospěchem 3,75. To její potomci jsou na tom výrazně lépe a Eva Holubová (56) s manželem do nich neváhají investovat nemalé částky...

Eva Holubová si uvědomuje, že stejně jako manžel Miroslav, ani  jejich děti Adam s Karolínou o publicitu nestojí. Přesto se rozhodla riskovat, že jí vynadají, a prozradila zajímavosti ze zahraničního studia potomků. "Dcera studuje fotografii a syn mezinárodní vztahy, jejichž součástí je diplomacie, politologie, historie a snad i ekonomie. Mají anglické gymnázium, na kterém složili těžkou maturitu, která se jmenuje IB, a neptejte se mě, co ty zkratky znamenají," prozradila herečka v Sedmičce.


Jde o The English College in Prague, jejímiž patrony se stali princ Charles s Václavem Havlem a umožňuje studentům získat středoškolské vzdělání v britském stylu a následně pokračovat třeba v Británii, díky mezinárodnímu osvědčení  International Baccalaureate (IB). Studia za "Kanálem" nejsou ovšem vůbec levnou záležitostí a Evě Holubové se po dětech samozřejmě stýská.

"Oni si stejně jako tamější studenti vzali půjčku na studium, ale i když si Britové mohou vzít půjčku na živobytí, cizinci takovou možnost nemají. Takže se jim v tom snažím pomoct. Vím, že to všechno asi zní strašně atraktivně, ale bylo by mi to jedno, i kdyby třeba dělal obuvníka a bavilo ho to," tvrdí Eva Holubová.



Přečtěte si
ejvm1712
8. 6. 2015 • 19:29

Kašlu na alkoholičku Holubovou

pelagie
8. 6. 2015 • 17:21

Na střední školu půjčka ?? To jsem ještě neslyšela...chápu , že vysokoškoláci ano, ale takhle ????

defakto
8. 6. 2015 • 17:02

....at si dětičky studují kde chtějí , hlavně at už se do Česka nevracejí ! ... dáblovo plémě !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.