Dara Rolins Na konto jí přiletí miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dara Rolins Na konto jí přiletí miliony!

Dara je nejen krásná a sexy, ale i bohatá.
Dara je nejen krásná a sexy, ale i bohatá. (Sony/BMG)

PRAHA – Zpěvačka Dara Rolins (34) ví, jak přijít k pořádnému balíku peněz! Za účast v porotě třetí slovenské SuperStar totiž zinkasuje neuvěřitelných 1,7 milionu slovenských korun! V přepočtu tedy přes 1,4 milionu Kč! Zároveň se stala tváří parfému Avon pro Čechy i Slovensko.

Neuletí jí přítel?

A za každou zemi zvlášť dostala dalšího půl milionu! Dara bude, zdá se, pořádně bohatá nevěsta! Co na to její přítel Matěj Homola (33), jehož kariéra tak finančně zajímavá není? Překousne to?

Po nekonečných dotazech novinářů na téma »život s mužem s jinou životní úrovní« Dara reagovala ironickou poznámkou: „Co chcete slyšet? To, že jsme z jiných světů, je vidět už od pohledu. A o tom, že život by byl snazší s plnými kapsami zlaťáků, snad nikoho přesvědčovat nemusím. Ideální stav by byl Matěj naklonovaný s ropným magnátem.“ Měl to být vtip, ale tázající se novinář ho nepochopil. „Místo toho z Matěje mými ústy udělali chudáka a ze mě zlatokopku. Nikdy jsem se necítila trapněji. »Jak si Dara nasedla na lopatu« tak by se v knížce jmenovala tato kapitola,“ dodává Dara s tím, že ji mrzí, jak jsou neustále její a Matějovy příjmy srovnávány.

Přitom ani její milenec jako člen úspěšné kapely Wohnout rozhodně nouzí netrpí. „A já vážně nejsem žádná Sue Ellen Ewingová! Nepotřebuji k životu ropného magnáta. Pro mě je vztah o něčem jiným. Miluju Matěje takového, jaký je! A jestli se budeme brát? Jsme oba pragmatici a řešit to budeme, až nadejde čas,“ říká Dara, která stráví kvůli reality show Slovensko hľadá SuperStar jaro částečně v Čechách a částečně na Slovensku. Matěj však hodlá jezdit za ní. „Někdo má holku s dítětem, já mám holt holku s bulvárem,“ bere to Matěj sportovně.

25.3.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.