Ivana Gottová: Záhadné odchody z práce! Tají potíže se zdravím... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ivana Gottová: Záhadné odchody z práce! Tají potíže se zdravím...

V Primě stojí na svých, nemotá se a nezvrací? Tady opravdu něco nesedí!
V Primě stojí na svých, nemotá se a nezvrací? Tady opravdu něco nesedí! (Foto: Aha! -Martin Hurda)

Nemocná páteř prý manželce Karla Gotta (75) způsobuje migrény se zvracením, a proto narychlo sekla s divadlem. Jak to, že Ivaně Gottové (39) ale právě tyhle potíže nebrání dál uvádět VIP zprávy?

Malou roli prostitutky v muzikálu Přízrak Londýna kvůli údajným zdravotním potížím nezvládne, ale do televize Prima na úterní a čtvrteční směny normálně jezdí, stojí na svých, nemotá se a nezvrací? Tady opravdu něco nesedí! „Práci zvládá v pohodě, žádné nevolnosti nemá. A pokud se dobře dívám, má normálně směny až do konce června,“ řekl nám zdroj z televize, který si nepřál být jmenován.

„Nikdo tady o jejích zdravotních potížích nevěděl,“ dodal informátor s tím, že šéfka zpravodajství Jitka Obzinová (51) má momentálně dovolenou a s Ivanou o celé věci ještě nemluvila. „Ivana Gottová bude ve VIP zprávách do konce června tak, jak je naplánováno,“ řekl Aha! PR koordinátor zpravodajství FTV Prima Vedran Kovačevič.



Sám Gott, jemuž drahá polovička dělá od března s kamarádkou Lídou Sekaninovou také manažerku, nezvedal po celý včerejšek telefon a k situaci, která pro něj určitě není jednoduchá, se nevyjádřil. Před několika dny doprovodil manželku na jednání s producentkou muzikálu Přízrak Londýna Emou Krahulíkovou (54), mlčel a nic neříkal.

„Celé si to vyslechl, jen mlčky seděl a poslouchal, co se děje. Vlastně jsem nechápala, proč ho tam přitáhla,“ řekla Aha! Krahulíková. „Řekla jsem, i před jejím manželem, že příjmení Gottová ji neopravňuje k tomu, chovat se jako malá trucovitá holka, která musí dostat vše, co si umane,“ dodala producentka.



Přečtěte si
konecsrandy
18. 6. 2015 • 13:47

Já už se těším,jak v tv princezna I.G. skončí.Hned,jak jI tam zmerčím,PŘEPÍNÁM,nemám ji ráda.Něco mi na ni vadí.Hrát,ani moderovat podle mne neumí,je nepřirozená,To je,ale můj názor.Nikomu ho nevnucujI,takže místní rejpalové,POHOV! Krásný den všem....

ararat
5. 6. 2015 • 07:03

vy dvě brécy...kdyby jste tady nedrbaly tak se nemáte v reálu ani z někým pohádat,ještě že jste si tady našla AHA aby alespoň někdo tady vyslechl ty vaše nechutnosti

ararat
5. 6. 2015 • 06:58

jity
31. 5. 2015 • 12:31

Za to její manžel, ten to ví až moc dobře s kým měl tu čest. Husák si ho bral do úst až dost.

mord
31. 5. 2015 • 09:13

To ti smrdi ty tvoje stare hnáty zbaběla, hloupa oxallis

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.