Holčičky špindíry Věry z Výměny manželek: Už nežijí v žumpě a nedýchají dehet! Přišla změna... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Holčičky špindíry Věry z Výměny manželek: Už nežijí v žumpě a nedýchají dehet! Přišla změna...

Holčičky teď už žijí v lepším prostředí.
Holčičky teď už žijí v lepším prostředí. (TV Nova)

U poslední Výměny manželek zřejmě kdekdo uronil slzu. Divákům bylo neskutečně líto dvou holčiček, které s maminkou Věrou (26) a Petrem (41) žily ve špinavém pokoji na ubytovně a vzájemně se téměř nemohly vidět přes hustou stěnu cigaretového kouře…

Teď to však vypadá, že věci přece jen poněkud pohnuly. Směrem k lepšímu. U Věry byla několikrát sociálka, která ale podle všeho neshledala v rodině, která se nezatěžuje základními hygienickými návyky, nic špatného. Vypadá to, že nakonec se za nos chytli Věra s Petrem a rozhodli se, že v žumpě, kterou jejich pokojík na ubytovně bez debat byl, už žít nebudou.

Ze zakouřeného pokoje se jim podařilo přestěhovat do bytu 2+1 v Kolíně. To samo o sobě samozřejmě nic neznamená, ale oni začali uklízet a dokonce méně kouřit v přítomnosti dětí.

Natálka a Stefanie tedy mají dokonce svůj dětský pokojíček s kupou krásných hraček. V bytě není cítit ani zápach z cigaret. Věra s Petrem své kouření trochu omezili a chodí si zapálit ven nebo si dají cigaretku při otevřeném okně. A přiznávají, že jsou stále šťastni jako na začátku natáčení.

„V našem vztahu se nic nezměnilo, je to pořád stejný, všechno zůstalo při starým,“ řekla mladá maminka. „Jinak jsou u nás ale radikální změny. Kromě bydlení má Petr novou práci. A taky vaří, už se střídáme,“ svěřila Věra.

Video se připravuje ...




Přečtěte si
6010
30. 5. 2015 • 08:07

Neměla by se paní Věře někde postavit její socha?Myslím, že si to zaslouží. Jo, jo, takové teď tady máme hrdiny.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.