Chudík bojuje se zápalem plic! Jeho manželka se děsí: Ještě nemá vyhráno... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Chudík bojuje se zápalem plic! Jeho manželka se děsí: Ještě nemá vyhráno...

Manželka Alena mu je obrovskou oporou.
Manželka Alena mu je obrovskou oporou. (Foto: ara)

Je zesláblý a bez pomoci neudělá ani krok! Legendární herec Ladislav Chudík (91) leží v bratislavské nemocnici se zápalem plic. Jeho manželka Alena Chudíková (66) je u jeho lůžka každý den a doufá ve zlepšení jeho stavu.

Zdravotní stav představitele primáře Sovy z Nemocnice na kraji města se prý mění každou chvíli. „Lepší se to, ale je to skokový. Ráda bych, kdyby se to zlepšilo definitivně. Ještě není úplně vyhráno. Je úplně oslabený. Nohy ho vůbec neposlouchají, takže většinou leží,“ řekla deníku Aha! jeho manželka přímo z nemocničního pokoje, když byla u něj na návštěvě. Tráví s ním každou volnou chvíli.

„Domluvila jsem se, že tady s ním mohu být,“ dodala. Nejen ona, ale i rodina a přátelé slovenského herce věří, že léčba antibiotiky ve formě infuzí pomůže. „Infuze účinkují rychleji než léky a nezatěžují tak žaludek, ale to víte, je to vysokověkový pacient. Prosím, poděkujte všem, co na něj myslí,“ rozloučila se s námi těmito slovy paní Chudíková.



Přečtěte si
jity
29. 5. 2015 • 09:59

Příjemný a sympatický herec. Přeji mu uzdravení, má pro koho žít.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.