Hvězda »novácké« Modravy Norisová: Útěk na Primu! Co jí nabídli? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda »novácké« Modravy Norisová: Útěk na Primu! Co jí nabídli?

V seriálu Policie Modrava je jako kriminalistka Jana Vinická obyčejná žena z davu. S výraznějším líčením a jiným účesem je k nepoznání.
V seriálu Policie Modrava je jako kriminalistka Jana Vinická obyčejná žena z davu. S výraznějším líčením a jiným účesem je k nepoznání. (Foto: TV Nova, FTV Prima)

Žena dvou tváří! Současná hvězda veleúspěšného nováckého seriálu Policie Modrava Soňa Norisová (41) radikálně změnila vzhled a hlavně působiště. Z TV Nova utekla na Primu, pro kterou natáčí nový seriál VIP vraždy. A prospělo jí to, ještě nikdy nebyla tak sexy!

„Nabídku jsem přijala i proto, že tato postava je výrazně jiná oproti rolím, které jsem dosud hrála,“ svěřila se herečka. „Není to kriminalistka, i když se pohybuje kolem policejního vyšetřování, ale oblíbená spisovatelka krimi románů, která hledá inspiraci pro své další knihy,“ prozrazuje Norisová, která se teď místo na Šumavě bude pohybovat mezi bohatými prominenty a bude obklopená luxusem. „Seriál s nadsázkou propojuje svět zločinu a celebrit, nechybí v něm napětí a humor,“ říká představitelka hlavní role.

Pro diváky, kteří ji znají z Modravy jako tuctovou kapitánku Janu Vinickou, to tedy bude velká změna. „V seriálu jdeme jinou cestou než současné české krimi seriály. Naše příběhy staví na napětí, jsou ryze detektivní a stylem vyprávění se snaží odkazovat ke klasice žánru, jako například k nepřekonatelným detektivkám Agathy Christie,“ naznačila něco o sérii jedna z autorek a kreativní producentka seriálu Kateřina Bártů. Kdy se Soňa jako luxusní lady objeví na obrazovce, ale zatím Prima úzkostlivě tají. Už teď je ale jasné, že se bude na co koukat!



Přečtěte si
mujbalu
29. 5. 2015 • 15:54

Kdo ještě nemá druhou kartu Milionové hry Blesku? Šup do trafiky!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.