Herečka Simona Stašová: Zažila šok! Kvůli rodině... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herečka Simona Stašová: Zažila šok! Kvůli rodině...

V nové komedii Život je život se partnerem Stašové stal opět Ondřej Vetchý (53), se kterým zazářila už v komedii Láska je láska. „Ondra Vetchý, to je pusinka moje, je to hráč, vedle kterého se neprohrává. Vedle něj nemůžu být špatná,“ pochvaluje si spolupráci s Ondřejem Simona.
V nové komedii Život je život se partnerem Stašové stal opět Ondřej Vetchý (53), se kterým zazářila už v komedii Láska je láska. „Ondra Vetchý, to je pusinka moje, je to hráč, vedle kterého se neprohrává. Vedle něj nemůžu být špatná,“ pochvaluje si spolupráci s Ondřejem Simona. (Foto Aha! – Daniel Černovský, ara a reprofoto ČT)

Do kin právě »vletěla« komedie Život je život, ve které v hlavní roli září jubilantka Simona Stašová, která nedávno oslavila 60. narozeniny. Když se herečka chystala na premiéru filmu, zažila pořádný šok. Doma ji totiž zcela nečekaně přepadl bratranec, který žije ve Švédsku.

„Chystala jsem se do města a někdo zvoní! Myslela jsem si, že je to pošťačka. Tak říkám za dveřmi: Kdo je? A on to Patrick! Dlouho jsme se neviděli, úplně mi vyhrkly slzy,“ svěřila se Stašová. Syna sestry své maminky Jarky (73), která žije ve Švédsku, pak u sebe doma rovnou ubytovala.

„To je přeci logické, že byl u mě. A pak jsem ho bral a na všechny schůzky a akce, které jsem měla v plánu,“ prozradila Simona. Společně s Patrickem také zajela za svojí mámou Jiřinou Bohdalovou (84), které návštěva synovce udělala velkou radost. „Patrick mluví česky. Má samozřejmě přízvuk, ale mluví. A to je dobře,“ dodala Stašová, kterou bratranec také doprovodil na natáčení rozhovoru s Těžkým Pokondrem do rádia Frekvence 1, kde se s ním hrdě chlubila.


Autor:  lbp

Přečtěte si
mekanik
30. 5. 2015 • 02:14

mujbalu-už tě někdo šmejknul?

mujbalu
29. 5. 2015 • 15:53

Kdo ještě nemá druhou kartu Milionové hry Blesku? Šup do trafiky!!

majojo
29. 5. 2015 • 14:48

Tato informace má pro mne cenu ryzího zlata.

ochcallis
29. 5. 2015 • 11:49

Měla ho vzít raději někam na raut. Vypadá, že toho najednou hodně sežere.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.