Trpí Marie Drahokoupilová (73) vážnou chorobou? Vysvětlila, jak na tom je | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Trpí Marie Drahokoupilová (73) vážnou chorobou? Vysvětlila, jak na tom je

Marie Drahokoupilová
Marie Drahokoupilová (Foto Aha!: Ladislav Křivan, Karel Kouba, ara)

Marie Drahokoupilová je a byla herečkou spíše záporných rolí, z nichž tu nejznámější ztvárnila ve filmu Flirt se slečnou stříbrnou. V poslední době proběhla médii zpráva, že herečka trpí vážnou nemocí a její zdravotní stav se údajně zhoršuje.

Herečka prý trpí svalou atrofií, což je poměrně častý, ale velmi nepříjemný problém, kdy dochází k ubývání svalstva. Může se jednat i o nedostatečné využívání svalů, které vede ke snadné únavnosti a právě na to si herečka před přáteli často stěžuje. Jenže unavený bývá občas každý…

„Já s ničím nemám problém, myslím si, že je to spíš problém té dámy, která to napsala,“ vysvětlila Drahokoupilová pro super.cz, jak je to s její domnělou nemocí.

„Prospívá mi chůze, ráda chodím. Necvičím, ale hrozně ráda plavu. Mám velmi ráda vodu, a když je to možné, tak si jdu ráda zaplavat,“ popsala herečka, jak se udržuje fit. Zároveň přiznala, že nechodí na kosmetiku a v boji proti stárnutí je prý nejúčinnější obklopit se pozitivními lidmi.

 



Přečtěte si
ivoadler
31. 5. 2015 • 20:09

V boji proti stárnutí je dobře vyventilovat negativní emoce. Třeba tím, že někoho napadnu. V diskusích na bulváru je toho neúrekom. Tomu říkám pečovat o své zdraví.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.