Soudkyně zaskočila Petra K. i právníky: Kdy padne rozsudek? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Soudkyně zaskočila Petra K. i právníky: Kdy padne rozsudek?

Podle policie otec rodiny Moniku a Klárku zavraždil. Mohl by být odsouzen velmi rychle.
Podle policie otec rodiny Moniku a Klárku zavraždil. Mohl by být odsouzen velmi rychle. (Foto Aha! – Karel Kopáč, ara)

Přidělení případu Kramný ostravské soudkyni Renatě Gilové, která se s vrahy nijak nemazlí, není pro Petra K., pokud je vinen, žádná dobrá zpráva. Navíc všechno ukazuje k tomu, že se soud s podezřelým z vraždy manželky a dcery nepotáhne.

Soudkyně Gilová dala jasně na srozuměnou, že je na rozhodnutí v kauze Kramný připravena, když po dvou týdnech od převzetí obžaloby stanovila termín prvního stání již na 29. června. Přitom měla na převzetí celé tři měsíce! Celkem tím zaskočila i právní zástupce obou stran. Petr Kramný se se ženou, která má jeho osud v rukou, setká již dříve. 5. června si totiž v neveřejném slyšení vyslechne verdikt o prodloužení vazby.


Obhájkyně Petra K. Jana Rejžková předeslala, jak asi celý proces započne. "Nejdříve každý soudce udělá výpověď obžalovaného. Poté přicházejí na řadu svědci a posudky," vysvětlila v Blesku. Klára Long Slámová oficiálně zastupuje rodinu zavražděných, která bude s největší pravděpodobností svědčit. "Tak brzké rozhodnutí je dobrá zpráva. Dává to naději, že by ani proces nemusel být dlouhý," slibuje si od postupu soudkyně Gilové.



Přečtěte si
lalia
18. 10. 2018 • 15:33

Co jste to vy za člověka,že víte,že to Kramný udělal.Nejsou na to důkazy.Zrekonstruované je to na něho.Jak by vám bylo?Má pomáhat živým,mrtvé už nevzbudíte.Těžko by se přiznávali právníci a kriminalisté,že to zpackali hned na začátku a ulili to na něho.Stálo by to hodně peněz přiznat,že Kramný je nevinný.Už se do toho hodně investovalo a kdo by to zaplatil.Proto je lepší tvrdit,že je Kramný vrah.

subrosa1976
12. 7. 2015 • 19:57

Co jste to za lidi, co mu fandíte či co mu věříte??? Jaké IQ asi máte??? Ten případ je jasný již od samého začátku kdy si ho sám Kramný vykonstruoval!! Je to vrah i bez znalců a pitvy!! A teď proč je to jasné - tvrdí, že jim bylo špatně a že se "asi" otrávily a že na to přišel až v půl čtvrté ráno... a) všichni z nás jsme někdy zvraceli či měli průjem z běžné otravy ze špatného jídla a projevy byli průjem, zvracení, malátnost, slabost, dehydratace, studený pot, bušení srdce ...atd b) nechalo to Vaše okolí, které vidělo, že Vám je zle klidné??? Ne, jen Kramný byl klidný a nezavolal ani doktora!!! c) A teď připusťme jeho verzi, že jim bylo špatně... mohly jen tak v poho usnout v křečích, kdy jim žaludek pracoval na plné obrátky??? no nemohly, to prostě neusnete, když máte v těle toxin, který ničí Vaše tělo, které se ze všech sil brání - ale Kramné usnuly- že by zázrak!? d) A to hlavní tvrdil, že je resuscitoval - vím velice dobře, že na 99,9 % se při pitvě pozná, zda mrtvé tělo bylo resuscitováno...tuto odpověď nalezne patolog na hrudníku a v plicích a to bez pochyby, jenže zde se nic nestalo a Kramný tvrdil, že jim dával umělé dýchání--- to mi jako důkaz stačí!!! Kdo nezná anatomii, biologii a chemické pochody v těle člověka nemůže pochopit!!! Jeho povahu znát nemusím, ale tyto informace o lidském těle, kde příroda je moudrá nic neošálí ani Kramný!!!!!! d)

dingous
29. 5. 2015 • 10:58

se třeba ulítej...všichni ostatní na to dlabou

ararat
29. 5. 2015 • 07:30

přesně tak

joldh
28. 5. 2015 • 22:55

Ano, přesný! Jak pro slabomyslné! Ještě nám udělej přednášku k čemu a jak se používá kladívko! Předem děkuji!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.