Kuchař Ridi o krachu manželství: Když žena dostala rakovinu, já selhal! Pomohl jí někdo jiný… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kuchař Ridi o krachu manželství: Když žena dostala rakovinu, já selhal! Pomohl jí někdo jiný…

Krize se prohlubuje? Ridi se zdržuje stále více v Itálii.
Krize se prohlubuje? Ridi se zdržuje stále více v Itálii. (Aha! - Marek Pátek)

Když člena rodiny zasáhne jakákoliv nemoc, rodinu to obvykle stmelí. Emanuel Ridi  (41) přiznává, že na jeho vztah s manželkou Janou (38), kterou postihla rakovinu prsu, to mělo spíše negativní dopad. „Já nebyl tím, kdo pomáhal, snažil jsem se, ale měl jsem dělat víc.“

Vztah známého kuchaře a jeho manželky tehdy procházel krizí a Ridi vysvětluje, že nemoc byla klíčovým momentem, kdy měl být svojí ženě oporou a tou jí nedokázal být. I proto je nyní jeho manželství na pokraji krachu.

„Vycházíme spolu, protože máme syna, ale co bude dál, to nevíme. Věnoval jsem se práci a myslím, že jsem se měl věnovat víc jí. Pomáhaly jí kamarádky,“ svěřil se kuchař v talk show Blesku Markéta dráždí celebrity.

Ridi nakonec sklesle dodává, že rozvod ještě nechce a nejdůležitější pro něj je, aby manželka byla zdravá.



Přečtěte si
amej
27. 7. 2017 • 09:43

Měla jsem ho ráda a vyklubal se z něj šmejd, který od problémů dokáže jen utíkat. Není to chlap do nepohody. A mladá na to jednou doplatí, protože tyto vlastnosti se prostě nemění.

mujbalu
27. 5. 2015 • 09:33

Hraju milionovou hru Blesku, dřív to byla Bleskovka. Koukám, že někdo v denní hře už vyhrál televizi, ale já chci vyhrát ten milion. Tak ve čtvrtek běžím pro Blesk do trafiky! Kdo jde se mnou?

xsedmikraska
27. 5. 2015 • 09:26

Je to smutné, když muž opustí těhotnou ženu , je smutné, když nedokáže být oporou těžce nemocné ženě. Takhle by to nemělo být, zvláště ne u žen, které těm mužům daly dar nejcennější a to je jejich dítě. Jsem ráda, že ne všichni muži jsou takoví.

6010
27. 5. 2015 • 08:02

Jo, tato těžká nemoc prověří jaký kdo má charakter.Je to i lakmusový papírek vztahu.Tady kuchař Ridi zklamal na celé čáře.Ale to bohužel většina chlapů neustojí, jen ti opravdoví CHLAPI, ti to zvládnou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.