Pád na dno a kopance do Pomeje: Manželka Andrea o potížích s Jiřím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pád na dno a kopance do Pomeje: Manželka Andrea o potížích s Jiřím!

Jiří a manželkou Andreou a dcerkou Aničkou.
Jiří a manželkou Andreou a dcerkou Aničkou. (Foto Aha! – Mária Rušinová, showpix.cz)

Andrea Pomeje (27) říká, že na počátku jejího vztahu s průšvihářem Jiřím Pomeje (50) vůbec netušila o jeho skandální minulosti, dluhům a dokonce si ho pletla s Danielem Hůlkou. Dnes o něm mluví v superlativech. Třiadvacet let věkového rozdílu prý není problém, protože on má zastydlé mládí a ona je zase napřed.

I když Jiří Pomeje"slavil úspěchy" v médiích za své výkony po boku věčně opilé Ivety Bartošové (†48), Andrea měla o  budoucím manželovi jen matné tušení. "Vůbec jsem netušila, kdo to je. Půl roku jsem byla v mlze, bylo mi to jedno," říká pro iDnes.cz. Jenže to nebylo jedno jejímu mnohem lépe zpravenému okolí, které ji začalo od Jirky odrazovat. Ona se však nedala, i když ji to zraňovalo.

"Vypreparovali se mi přátelé, kteří mi to přáli, protože viděli, že jsem šťastná, od těch, kteří to řešili. Jakmile to trochu vyšumělo, tak jsem začala špatně snášet ten boom okolo. Dennodenní otázky na bývalé partnerky, bývalý život. Najednou mi to vadilo," říká světoznámá dýdžejka.

Dnes matka malé Aničky tvrdí, že Jirka je její nejlepší kamarád. "Já ho poznala jako nejupřímnějšího člověka, nejčistšího, jakého jsem mohla vedle sebe mít a myslím, že to byla nafouklá mediální bublina a možná i jeho nějaká hra v té době," domnívá se mladá žena, která dnes fakticky rodinu živí. A ještě navíc doufá, že dcera zdědí povahu po otci! "Tolikrát spadl na dno, dostal takové kopance a pořád má takový elán do všeho. Tak to doufám, že po něm malá zdědí."



Přečtěte si
dzambulka007
1. 6. 2015 • 17:01

Čím větší blbka, tím víc ji budou místní dyliny přát. Nepochopím, jak ta holka může být tak blbá, aby si vzala o generaci staršího po uši zadluženého parazita.

6010
30. 5. 2015 • 08:11

Tak hlavně aby jim to vydrželo a Jiří by se pak měl také ohlédnout po nějaké práci.Nebo se nechá živit celý život? To tu Andreu přestane brzy bavit.Chlap má živit rodinu, né ženská.

bobosa
28. 5. 2015 • 16:21

A tady je další podobná pitcha https://www.youtube.com/watch?v=qelf78-vGVs v 7.34 minutě...kromě krouceni Flangeru a kroucení ***.e neumí nic...A to samé Pomeje..nad mixem a playerama se jí třesou ruce a neví z které do které..Přijde mi že hraje na předem někým připravenej set a do toho dělá že tvrdě hraje.S Guettou neboDj AKA si muže podat ruce....to je stejnej s.h.i.t

bobosa
28. 5. 2015 • 16:03

SYNC button pí....ča

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.