Dcera Karla Gotta Dominika (41): Se*u na všechno! Takhle si návrat domů nepředstavovala... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dcera Karla Gotta Dominika (41): Se*u na všechno! Takhle si návrat domů nepředstavovala...

Milovaný táta ji varoval: Doma budeš na očích! Když Dominika Gottová oznámila na začátku tohoto roku návrat domů, v Karlu Gottovi hrklo. Věděl, že na ni budou brát lidé jiný metr a bude pod drobnohledem. „Nebude to mít lehké, na což jsem ji upozornil! Ale budu jí se vším nápomocen,“ řekl tehdy Zlatý slavík Aha!.
Milovaný táta ji varoval: Doma budeš na očích! Když Dominika Gottová oznámila na začátku tohoto roku návrat domů, v Karlu Gottovi hrklo. Věděl, že na ni budou brát lidé jiný metr a bude pod drobnohledem. „Nebude to mít lehké, na což jsem ji upozornil! Ale budu jí se vším nápomocen,“ řekl tehdy Zlatý slavík Aha!. (Foto Aha!: Martin Hykl, archiv Dominiky Gottové)

Hodně si od návratu domů po 13 letech života ve Finsku slibovala! Dominika Gottová (41), nejstarší dcera zpěváka Karla Gotta (75), ale po dvou měsících pobytu v rodné zemi asi znovu sbalí kufry a uteče do ciziny. Podle informací deníku Aha! není doma vůbec šťastná.

Ano, žije s milovanou maminkou Antonií Zacpalovou (78), na kterou se tolik těšila. Ano, otec Karel Gott jí se vším pomáhá – mimo jiné jí půjčil auto své ženy Ivany (39), černý Volkswagen Golf. Jenže to Dominice ke štěstí nestačí. Lidé ji pozorně sledují na každém kroku. V centru pozornosti (na kterou ji táta ještě před návratem domů několikrát upozorňoval) je i v kosmetické firmě, do níž nastoupila letos v dubnu – krátce poté, co ve Finsku vystudovala na vysoké škole obor kosmetolog/ /estetik. A to ženě, která je v obličeji dokonalým otiskem svého táty, vůbec nedělá dobře. Do toho Gottové chybí kamarádi, které má ve Finsku, v Hongkongu i ve Švýcarsku. Není proto divu, že v to Dominice bublá, psychicky strádá.

Své momentální pocity vyjádřila ve statusu na Facebooku. THIS IS THE END, GOODBYE, FUCK IT ALL!!! V překladu to znamená: To je konec, nashledanou, se*u na všechno! Desítky kamarádů ji teď na sociální síti podporují a ptají se, co se děje. Dominika nereaguje, odmlčela se! A je zcela evidentní, že spřádá plány, jak svůj život skutečně nakopnout.

Po rozchodu s finským muzikantem Timem Tolkkim (49), jenž trpí maniodepresemi, se tolik těšila domů. Ukazuje se však, že rodné Česko asi bylo pro Gottovou jen přestupní stanicí. Podle informací Aha! už několik let koketuje s myšlenkou usadit se ve švýcarském Luganu, kde má mnoho přátel. A právě ti ji teď k sobě lákají: „Dominiko, kdepak tě máme? Léto už je tady a palmy v Luganu jsou nádherné,“ napsal Gottově dceři kamarád Marquis de Rock.



Přečtěte si
ladybug
8. 10. 2015 • 01:02

Milá Dominiko, ve svých 42 letech, už jste stará na emigraci. Já jsem emigrovala v 25 letech. Ve vašem věku už jsem měla rodinu, práci v projekční firmě. Co vy máte, je výuční list a pár měsíců praxe. A ani nevíte, že vyholené obočí patří do minulého století. Že jste hezká, na to vám nikdo nic nedá. Přeji vám hodně štěsti, budete to potřebovat.

-bello-
31. 5. 2015 • 01:10

takovou vysokou školu má a neví, že kdyby vyškubala a vyholila obočí do stylu věčného údivu svým zákaznicím, hnali by ji svinským lrokem.Je trendy husté a přírodní!

mandat
31. 5. 2015 • 00:20

Ve svych 42 letech vlastne nic nedokazala.Ve Finsku ji vydrzoval pritel, ktery si ji nevzal a musela se zivit malym jobem jako servirka,aby mohla mit povoleni k pobytu. Doma by mpohla vyuzit protekce otce,ale ten chudak vse investoval do sve Ivany-Proste tech Gottovych je nejak hodne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.