Zpěvák Martin France: Zmlátili ho feťáci! Těžká zranění! Strach o oko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zpěvák Martin France: Zmlátili ho feťáci! Těžká zranění! Strach o oko!

Martin France. Takhle ho zřídili.
Martin France. Takhle ho zřídili. (Aha! – Josef Mašek)

PRAHA – Zahajovací párty filmového Febiofestu v Praze měla pořádně dramatickou dohru pro zpěváka, herce a moderátora Martina France (36)! Když z večírku odcházel, přepadli jej tři mladíci a pořádně zmlátili. France skončil v nemocnici s přeraženou sanicí, vymlácenými zuby a na levé oko zatím vůbec nevidí!

„Zavolali jsme si s kamarádem taxi a čekali na něj za Prašnou branou, když se objevili tři kluci, asi feťáci, kteří chtěli cigaretu. Když ji nedostali, rovnou se vrhli na kamaráda, který přistál na zemi. Potom jsme oba schytali smršť ran, kopanců a pěstí do obličeje. Jak bitku uviděl hlouček Angličanů, zavolali policii a odešli, že s tím nechtějí mít nic společného. Výtržníci utekli a dokonce tam nechali bundy a batoh,“ popisoval včera deníku Aha! lámavým hlasem se špatnou výslovností sám Martin France.

„Rvačku v Hybernské ulici řešily policejní hlídky v 1.22 hodin v noci. Dva zraněné muže převezla sanita do Nemocnice na Františku. Oba byli poučeni, že mohou podat trestní oznámení,“ potvrdil nám včera dopoledne mluvčí pražské policie Ladislav Bernášek. Z nemocnice Na Františku byl France v noci převezen do Fakultní nemocnice Královské Vinohrady, kde byl ošetřen na chirurgické klinice, oční klinice a dokonce i na ušnímnosnímkrčním oddělení.

Mimo vyražených zubů má přeraženou sanici, prasklou až k levému oku, na které zatím nevidí. „Vypadá to na posunutou sítnici. Ještě dnes mě čeká vyšetření v tunelu magnetickou rezonancí, kde lékaři zjistí, co dalšího se mi přihodilo. Až otoky splasknou, tak se prý uvidí, zda nebudu muset na operaci, aby se mi lícní kost vrátila zpět,“ dodal France, který má hnutou tvář a obličej plný krevních sraženin a podlitin. Nyní je moderátor pořadu Natoč si svůj klip televize Óčko na antibiotikách a včera absolvoval další vyšetření.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.