Heidi Janků: Proč nemohla mít děti? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Heidi Janků: Proč nemohla mít děti?

Tahle štabajzna už má tři pravnuky.
Tahle štabajzna už má tři pravnuky. (Foto: archiv TV Barrandov, Facebook, ara)

Přestože ráda vystupuje na dětských akcích, sama nikdy žádné potomky neměla! Heidi Janků (52) dala přednost kariéře před rolí matky. Teď se v ní ale probouzejí mateřské pudy.

Jsem taková zvláštní prababička a přeskočila jsem jedno stadium a ty děti jsem si vyvdala. Ale jsou báječné. Nedávno se nám narodil třetí pravnuk, takže já jsem vlastně trojnásobná prababička,“ svěřila Aha! Heidi, která má díky dceři manžela Ivo Pavlíka (82) pravnoučata. Od vnučky Lucky to je syn Kubík (1), její bratr Jakub má Ellinku (5) a Vilíka (6 měsíců).

„Mám je ráda. Nikdy jsem těmi mateřskými pudy netrpěla, a možná právě proto nemám svoje vlastní děti, ale děti miluju,“ řekla zpěvačka, u které se s příchodem pravnoučat začaly ženské pudy projevovat. „Nyní mi to vracejí a oplácejí to, že jsem je neměla, hlavně ta pravnoučata, a cítím to teď naopak. Ale jsou to i cizí děti na vystoupeních, a přesto, že nejsem maminkou, mám kolem sebe plno dětí. A já si té dětské lásky užívám plnými doušky,“ svěřila zpěvačka, která má dokonce pravnoučata občas na hlídání a s malou Ellou teď i slavila její narozeniny.

Když šla Heidi do vztahu s o 30 let starším hudebníkem, dal jí jasně najevo, že být zpěvačka je důležitější, a tak Heidi zvolila život bez potomků. „Tehdy nefungovaly žádné agentury s chůvami a já věděla, že kdybych si pořídila dítě, musela bych s prací skončit,“ řekla Janků, která měla před rokem 1989 slibně rozjetou kariéru, a dokonce šla ve 25 letech na potrat. „Vybrala jsem si zpívání. Jednou jsem dokonce prodělala interrupci,“ svěřila před časem zpěvačka.



Autor:  vin

Přečtěte si
mujbalu
25. 5. 2015 • 21:44

Hraju milionovou hru Blesku, dřív to byla Bleskovka. Koukám, že někdo v denní hře už vyhrál televizi, ale já chci vyhrát ten milion. Tak ve čtvrtek běžím pro Blesk do trafiky! Kdo jde se mnou?

akublender
25. 5. 2015 • 11:07

Zajímavé, že tupky vymlouvající se na "kariéru", ve skutečnosti žádnou kariéru neudělaly.

ellenic
24. 5. 2015 • 19:32

anezat Máš pravdu s tím trapným pořadem . Jenže pro ni je to zviditelnění, i kdyby to mělo být o skládkách odpadků .

ellenic
24. 5. 2015 • 19:28

Špatný titulek-Proč nemohla mít děti? Spíše by tam mělo být napsané Proč nechtěla mít děti? Mluvila o tom už mnohokrát, z toho mi vychází, že je nechtěla , dala nejspíše prostor a přednost kariéře. Pravda je, že zase tak závratná její kariéra nebyla, ale uměla se zviditelnit. Hlavně hláškami o intimním životě s manželem a nezajímavým TV pořadem o sexu .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.