Berdych se Sátorovou: Prozradili detaily svatby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Berdych se Sátorovou: Prozradili detaily svatby!

Pár už má jasné představy o svatbě.
Pár už má jasné představy o svatbě. (Foto Profimedia.cz, ara)

Po tříletém vztahu konečně Tomáš Berdych (29) a jeho krásná Ester Sátorová (22) plánují svatbu. Zásnuby proběhly nečekaně v listopadu na Maledivách a tradice do roka do dne bude dodržena. Kdo čeká, že ti dva budou mít pompézní obřad, ten se pěkně plete…

Žádost o ruku přišla pro Ester jak blesk z čistého nebe. Tomáš Berdych jako introvertní člověk nic nenaznačil a šel rovnou na věc, teď je tedy na řadě veselka. „Ano chceme dodržet tradici, že svatba proběhne do roka a do dne,“ přiznala Ester v rozhovoru v OK! Magazine.

Dalo by se čekat, že tak slavný pár uspořádá megalomanskou svatbu, kam pozvou tisíce hostů, ale v jejich případě tomu tak nebude. „Chceme svatbu pojmout jako párty mezi s nejbližšími lidmi, stoprocentně se vejdeme do dvaceti hostů,“ popsala Ester jejich představu obřadu, který pár plánuje společně.

Svatební zvyky se jim asi zdají přežité, proto se jim rozhodli vyhnout. „Určitě se nechystáme jíst ze společného talíře, rozbíjet sklo a podobně, tyhle věci neřešíme,“ přiznala budoucí nevěsta. Ester má jako modelka bohaté zkušenosti s předváděním svatebních šatů, takže má jasnou představu o tom, v jakém modelu by chtěla nakráčet před oltář. Ostatně šatů se týká i jediná tradice, která má být dodržena a to, že Tomáš šaty před obřadem rozhodně neuvidí.



Přečtěte si
zzapp
23. 5. 2015 • 22:49

dobře mu tak... rozvod bude pak brzy....

levandulova
23. 5. 2015 • 13:33

Tak prozradily...nevedela jsem, ze Tomas je holka....

nicnezpravda
23. 5. 2015 • 13:09

Po tříletém vztahu konečně Tomáš Berdych (29) a jeho krásná Ester Sátorová (22) plánují svatbu Se Šafářovou byl 9 let a o svatbě nechtěl ani slyšet..zlatokopka Ester ho dokonale zpracovala

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.