Vyčerpané slavné matky: Co ničí samoživitelku Maurerovou, kojící Hadašovou a čí chlapec nosí sukýnky? 7 celebrit s dětmi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vyčerpané slavné matky: Co ničí samoživitelku Maurerovou, kojící Hadašovou a čí chlapec nosí sukýnky? 7 celebrit s dětmi

Děti jsou radost i starost. Kdo je má, ten v tom má jasno a nezáleží, jestli jste slavní nebo ne.
Děti jsou radost i starost. Kdo je má, ten v tom má jasno a nezáleží, jestli jste slavní nebo ne. (Foto: Aha! - David Kundrát, koláž Ahaonline.cz)

Sama by potřebovala utěšit! Tereza Vojtková (34), kterou Roman Vojtek (43) opustil pár týdnů před porodem, ale musí být statečná a oporou svým dětem. Plně se věnuje dceři Editce (5) a synovi Benediktovi (2 měsíce), ať už když je něco bolí, nebo si s nimi hraje. Společně s dalšími maminkami podpořila charitativní projekt S kočárkem Prahou.

Iveta Vítová: Anetka stále nablízku
O tetování dcery Anetky (1,5) na tělo nechce modelka a moderátorka Iveta Vítová (32) ani slyšet, našla ale řešení, jak mít přesto dceru stále u sebe. „Na ruce nosím náramek s jejím jménem,“ ukázala Aha! maminka šperk z perliček.

Lucie Hadašová: Denisu má pod kůží
Modelka Lucie Hadašová (28) se svěřila, že si na levém vnitřním zápěstí nechala vytetovat jméno starší dcery. „Mladší Vanessku budu mít, až přestanu kojit, do té doby to nejde,“ řekla s tím, že manžel hokejista Jaroslav Bednář (38) má na těle stejné tetování.


Michaela Maurerová: Dvojčata vyčerpávají
Únavu cítila herečka Michaela Maurerová (35). Její dvojčata Josífek a Magdalenka (6,5) jí dávají v kombinaci s divadlem pěkně zabrat. „Dovolenou týden v kuse jsem neměla dva roky. Někdy je to na mámu a k tomu samoživitelku vyčerpávající,“ řekla Aha! Míša, která se už skoro tři roky rozvádí.

Michela Nosková: Popálená máma
Je to pár dní, co se zpěvačka Michaela Nosková (32) vrátila z dovolené v Dominikánské republice, ze které se ještě doléčuje. „Nerada se mažu, protože mám pocit, že se neopálím, takže jsem se spálila na dekoltu tak, že jsem měla puchýře. Bylo to hrozné,“ řekla Aha! Míša.
Klára Medková:  Ze syna je holka
Kláře Medkové (31), modelce a manželce fotbalisty Radka Kováče (35), dělali doprovod synové Radek (6) a David (4). „Mladší Davča má teď období sukýnek, šatiček, holčičích kšiltovek, takže máme vlastně holčičku. Dokonce si chce i lakovat nehty,“ smála se maminka.

Andrea Kalivodová:  Rodina pohromadě
Blbiny miluje Adrian (7 měsíců), syn operní pěvkyně Andrey Kalivodové (37). Na dětské odpoledne dorazil s maminkou i tatínkem Radkem Tögelem. Ten malého rošťáka bavil tím, že ho házel do vzduchu. „Adrianek je hodný a hrozně mu chutná,“ smála se šťastná Andrea.

Kristýna Janáčková: Rozhodla se a počala
Kristýna Janáčková (33), herečka ze seriálu Ordinace v růžové zahradě nebo Cest domů, prozradila, jak syna Luise Frederika (15 měsíců) počala. „V den, kdy jsem se rozhodla, že bych chtěla dítě, tak se to i stalo,“ netajila.



Přečtěte si
tosto
23. 5. 2015 • 13:11

prostě matky na mateřské jako miliony jiných

hadaja
23. 5. 2015 • 11:15

Fakt chudinky, až je mi jich líto.Já měla děti po roce, manžel na dráze, jesle,školka,zaměstnání, peníze nic moc,šilo se,pletlo,babičky nic a neskuhrali jsme, nevím co ty "celebrity" čekali když chtěli děti, měla by se děvčata trochu probrat, nevytloukat akce a trochu makat.

mandat
22. 5. 2015 • 21:53

Cim se proslavily ??????????????? Normalni matky stihnou vsechno, deti,praci i domacnost a tyhle jsou vycerpane, i kdyz maji i vypomoc a chuvy ?????????????

miasek
22. 5. 2015 • 16:15

Kazdy mluvi o diteti, jen Noskova mele o sobe!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.