Marcela Březinová: Život ve dvou stanech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Marcela Březinová: Život ve dvou stanech!

Z vodopádů u horských pramenů byla nadšenější než z moře.
Z vodopádů u horských pramenů byla nadšenější než z moře. (Foto Aha!: Marek Pátek)

Věk je jen číslo! Tímto heslem se řídí Marcela Březinová (54). Místo toho, aby sbírala energii na šňůru 35 koncertů nicneděláním, odletěla za adrenalinem do Tuniska.

„Potřebovala jsem si dobít baterky, tak jsem se rozhodla odletět na Djerbu,“ svěřila se zpěvačka, která pojala dovolenou opravdu akčně.
Dělala všechno mimo polehávání na pláži. V poušti jezdila na čtyřkolkách, místo v bazénu se koupala přímo pod vodopádem a pohodlný hotelový komplex vyměnila za sparťanské podmínky v poušti. „Jeli jsme s cestovní kanceláří Blue Style i na výlet do pouště až k Alžírským hranicím a přespali jsme tam ve stanech,“ pochlubila se Aha!.



Přečtěte si
ararat
27. 5. 2015 • 08:14

ty nejsi strupe žádná selebrita a si také praštěná...ani tobě se to nevyhýbá

-bello-
25. 5. 2015 • 09:23

keep vůbec ne, můžeš si dát nicků kolik chceš a k tomu jiná hesla. Já jsem bella. nerušila ani beladona.Nechala jsem je být a šla od toho, protože byly snadno upravovatelný těma tečkama a dvojitými hláskami těch blbců co se na člověka tady přisajou. Tak jsem si dala -bela- a ty pomlčky celkem jasně ukážou, když se na mě nalepí další vůl. vem si jak se nalepili na mekanik, nějaký chudinka si tam přidá k, jako mekanikk a mluví za něj. Ubohotina utahaná to je , stejně to dělá mord a kraken

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.