Herečka Eva Jeníčková: Drsně o kreténech v naší politice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Herečka Eva Jeníčková: Drsně o kreténech v naší politice!

Eva Jeníčková často mění image. Jednou je blondýna, podruhé bruneta.
Eva Jeníčková často mění image. Jednou je blondýna, podruhé bruneta. (Foto: Pavel Machan, ČT, ara)

Dlouhé roky žije v USA, odkud si pravidelně odskakuje do rodného Česka. Během květnové návštěvy Prahy se Eva Jeníčková (50) alias Vendulka utěšitelka z Básníků pořádně pustila do českých politiků. A naopak vychválila obyčejné lidi, kteří každý den dřou, aby přežili.

„V Česku sedí nahoře spousta, nezlobte se, kreténů! Takoví ti normální lidé jsou strašně milí a strašně hodní. Když někam přijdete a lidé se s vámi fotí a baví, tak je to tak milé, že člověk má radost, že jim udělá radost,“ prohlásila Jeníčková s tím, že jí vůbec nevadí, když jí lidé říkají: To je ta Vendulka utěšitelka. Pořád dostávám otázku, jestli mi to leze na nervy! Neleze, jsem v pohodě,“ řekla Eva.

Ta momentálně září v pražském kulturním centru La Fabrika v nové hře Lety peklem, kterou režíroval manžel Jeníčkové Viktor Tauš (41). Původně mělo představení uvádět pražské Divadlo Ungelt. Jenže nastaly problémy. „Myslím si, že se to stalo tak, jak se to mělo stát. Pokud vím, tři měsíce předtím se neprodávaly lístky, takže to byl, myslím si, jediný důvod, proč to bylo zrušeno,“ řekla Jeníčková v rozhovoru pro Frekvenci 1.

Jeníčková o sobě tvrdí, že je díky cestování mezi USA a Českem bikontinentální ženou. „Já žiju mezi Los Angeles a Evropou! V Kalifornii jsem od roku 1995. Ale všechno to začalo, když jsem přiletěla do New Yorku v červnu 1989. Od té doby se to odvíjelo. Byla to schovaná emigrace do Fulbrightova stipendia,“ přiznala po letech Eva.

 

 



Autor:  lbp

Přečtěte si
mord
26. 5. 2015 • 00:17

Ale jdi zbabělá oxallis. To ti smrdí tvé stařecké hnáty už bys měla začít přemýšlet za jaký nick se budeš zase marně schovávat ale zbytečně. Jsi prostě příliš hloupá nikdy ti to nevyjde ;-D ;-D

ivoadler
24. 5. 2015 • 18:15

Jedna z mnohých, kteří tvrdí, že čeští politici jsou kreténi. Ale na to, aby řekli, kteří a od kdy a proč, jsou moc zbabělí. Komedianti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.