Osvaldová vs. Bílá: Zůstala jen hořkost a nedorozumění! Je to prý odporné... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Osvaldová vs. Bílá: Zůstala jen hořkost a nedorozumění! Je to prý odporné...

Lucie Bílá svým zpěvem znehodnotila práci Gábiny Osvaldové.
Lucie Bílá svým zpěvem znehodnotila práci Gábiny Osvaldové. (Foto Aha! - David Machan, Petr Hykl, Marek Pátek)

Není žádným tajemstvím, že Gábina Osvaldová (61) napsala pro Lucii Bílou (49) nepřeberně textů k písním a mnohaleté přátelství mezi dámami se tím jen upevnilo. Jenže jednoho dne ukápla na vztah dvojice nepříjemná kapka, která je mezi nimi dodnes. A za vším je umanutost zpěvačky, která se - lidově řečeno - "zabejčila" a své textařce se otevřeně postavila.

Trpkou urážku musela od své kamarádky skousnout Gábina Osvaldová poté, co se Lucie Bílá rozhodla do svého repertoáru přebrat píseň od Leonarda Cohena. Hallelujah je skladba známá po celém světě a slavice si jí nechala otextovat pod českým názvem Desatero. V textu se totiž objevilo slovo "kulajda" a Bílé se z něho doslova zvedl žaludek. "Lucka prohlásila, že je to tak odporné slovo, že ho odmítá vzít do úst," potvrdil Sedmičce její producent Ondřej Soukup (64), jakoby šlo o úplně něco jiného.


Možná se Lucii vyhlášená houbová polévka přejedla v dětství, možná jí charakteristická barva a chuť evokuje něco nepříjemného. Faktem zůstává, že Bílá prakticky znehodnotila práci Osvaldové, když při zpěvu textu slovo "kulajda" vypouští a tím se ztrácí rým i smysl. "Já to nepochopil, vždyť to je přece banální záležitost. Nemyslím jednoduchá, ale samozřejmá, ona si však stála za svým," prozradil pozadí sporu Soukup. Gábina Osvaldová s tím nic nezmůže, tvrdohlavé hvězdě musí ustoupit, ale že zůstal stín hořkosti, o tom nemůže být pochyb!



Přečtěte si
jebuba
9. 10. 2015 • 17:11

Naprosta pravda!!!!Lepe bych to nenapsala.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.