Gondík by měl sestru více hlídat: Adéla dělá velkou chybu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Gondík by měl sestru více hlídat: Adéla dělá velkou chybu!

Adélu s Daliborem vídají diváci na FTV Prima v pořadu Gondíci s.r.o.
Adélu s Daliborem vídají diváci na FTV Prima v pořadu Gondíci s.r.o. (Foto FTV prima, TV Nova, ara)

Nikdo nepochybuje o tom, že sourozenci Gondíkovi patří k nejlepším moderátorům na televizních obrazovkách, nyní ve službách primáckého pořadu pro kutily Gondíci s.r.o. Přesto hlasová lektorka Jana Postlerová (72) není s dámskou polovinou dua příliš spokojena. Huhlá!

Zábavná sourozenecká dvojice hýří dobrou náladou a optimismem, jenže zatímco Dalibor Gondík (45) je i vynikajícím dabérem, jeho sestra Adéla (41) má s výslovností trochu problém. "Měla by více otvírat ústa! Občas něco zahuhlá, což je škoda. Musí si uvědomit, že jí divák potřebuje rozumět. Možná by bylo dobře, kdyby jí Dalibor trochu hlídal," říká odbornice Postlerová v Blesku.


Největší problémy má prý Adéla Gondíková ve chvíli, kdy něco dělá a vysvětluje, ale to je pochopitelné: "Je to markantní, hlavně když mluví v pohybu - někam se otočí, sehne se ke květináči, a hned je jí méně rozumět," kritizuje výkon lásky Jiřího Langmajera Jana Postlerová.



Přečtěte si
kukulin
24. 5. 2015 • 07:45

KEEP SMILING BY NEMĚL DRŽET ÚSMĚV, ALE HUBU.

hufnagll
22. 5. 2015 • 23:38

Nemá ten Kun.dík nějak velkou hlavu?Co?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.