Petr K. se prý ve vývoji zastavil: Když ho nezavřou navždy, hrozí velké nebezpečí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petr K. se prý ve vývoji zastavil: Když ho nezavřou navždy, hrozí velké nebezpečí!

Monika Kramná podle policie zemřela po zasažení elektrickým proudem.
Monika Kramná podle policie zemřela po zasažení elektrickým proudem. (Foto: ara)

I když je třeba ctít presumpci neviny a podezřelému z dvojnásobné bestiální vraždy manželky a malé dcery dosud nikdo nic nedokázal, policejní vyšetřovatelé i státní zástupce Vít Legerský jsou přesvědčeni, že důkazy k usvědčení vraha mají. To se snaží vyvrátit obhájkyně Petra Kramného (37) Jana Rejžková, která si ovšem trumfy mluvící ve prospěch údržbáře z automobilky schovává až k soudu.

Podle psychologů je však Kramný velmi obtížně napravitelný, vnímají ho jako potencionální vraždící monstrum a poukazují na možnou recidivu. Vražedná agrese u Petra Kramného prý vzniká při bezmoci či ztrátě naděje, a tak to bylo i v případě Moniky Kramné (†36), která již delší čas dávala přednost jiným mužům než manželovi. Zpráva odborníků pro vyšetřovací spis hovoří o tom, že vzhledem k věku Petra K. je jakýkoliv psychický vývoj zakončený a jakákoliv osobnostní změna není možná ani za pomoci lékaře.


Z posudků pro vyšetřovací spis není nadšená obhájkyně Jana Rejžková. "nevím, kdo má zájem na zveřejnění těchto informací. Jsou to ale bludy," sdělila Blesku a všichni čekají, jak chce svému klientovi účinně pomoct. Jeho situace je podle všeho beznadějná a vidina mimořádného doživotního trestu je zcela na místě. Podle psychologů navíc hrozí, že by Petr K. mohl opět zabíjet, a to i v případě, že by si našel novou partnerku: "Naopak by se v novém partnerství projevily jeho sklony k závislosti ve vztahu, nedostatek sebereflexe a frustrace by mohla znovu přerůst v případnou vraždu."



Přečtěte si
valesovavera
24. 12. 2015 • 11:36

Pokud si namluví babu co nebude balit chlapy tak to snad neudelá.

joldh
7. 11. 2015 • 15:57

Taky že ano, je to vrah!

Thyronx
17. 7. 2015 • 16:44

jestli je to justiční omyl, tak na ten jeho "omyl" aplauduju. Nejlepší soudce jsou spoluvězni. Tam je ta správná justiční pravda a nezapomeňte že JUSTICE MÁ ZAVÁZANÉ OČI. O ne mnoho let zpět, by šel na popravu.

Thyronx
17. 7. 2015 • 16:40

oběsit tak nešikovně, aby se škrtil aspoň hodinu. Kdo to umí, toho by si veřejnost cenila. Dostane dostatelk let na to, aby mu pomohli spoluvězni před odchodem na onen svět, kde si to vyříká se svými oběťmi - pěkně zpestří "život". Spoluvězni nemají soucit s vrahy dětí. A zdá se že za vnějšími zdmi vězení se najdou sponzoři co vědí komu a kam poslat nějaký ten bakšiš. Je fuk jestli dostane 10 nebo 25 let.

jasnovidec01
21. 5. 2015 • 10:35

prdyvrdy 21. 05. 2015 10:26...........ty víš na 99% že PK vraždil???tak to seš na tom líp než žalobce a ta potrhlá sláma

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.