Petra Němcová (35) v Cannes: Zářila v diamantech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Petra Němcová (35) v Cannes: Zářila v diamantech!

Jako doplňky zvolila diamantové náušnice a náramek od společnosti Chopard.
Jako doplňky zvolila diamantové náušnice a náramek od společnosti Chopard. (Foto - Reuters, Profimedia.cz, Instagram)

Říká se, že diamanty jsou nejlepším přítelem žen. A naopak krásné ženy nesměly chybět na luxusním večírku šperkařského domu Chopard, který se konal v rámci 68. ročníku filmového festivalu. Coby dáma v rudém na něm zazářila česká modelka Petra Němcová (35).

Češka je totiž tváří klenotnického domu a jako doplňky k rudým šatům zvolila právě diamanty od švýcarských šperkařů, kteří už několik let podporují její nadaci Happy Hearts Fund. „Byla pro nás jasná volba. V očích má přirozenou jiskru a její úsměv a jemnost rozzáří naše kreace tím nejkrásnějším způsobem,“ pěje na českou krásku ódy umělecká ředitelka Chopardu Caroline Scheufele.  

Pozvání na vyhlášený večírek přijaly i takové hvězdy jako brazilská modelka Adriana Lima (33), ruská krasavice Irina Shayk (29) či německá modelka Toni Garrn (22). Pánové se měli vskutku na co dívat. A o šperky nešlo...

Bacha, děsně se tam krade!

Kdo se chce v Cannes blýsknout, měl by si na své drahé kameny dát bacha! V roce 2013 tam z hotelu Carlton zmizely v rámci výstavy šperky za více než miliardu korun! A kradlo se tehdy i na filmovém festivalu. Zloději odnesli sejf se šperky za 27 milionů korun z hotelu Novotel. A aby toho nebylo málo, o pár dní později zmizel v Cap d‘Antibes u Cannes 58milionový náhrdelník...



Přečtěte si
mandat
21. 5. 2015 • 06:30

Spis tam strasila s tim svym dekoltem.Podivejte se na www.cas.sk tam jsou tedy velice priserne fotky a ona se tam jeste zubi,jak liska na mraz a mysli si,jaka je hvezda.

aurora45
20. 5. 2015 • 15:47

No to je zase objef! Je tváří klenotnického domu, tak kdo jiný by asi měl šperky předvádět? A jak by se asi tvářil zaměstnavatel, kdyby přišla se šmuky od konkurence nebo bižu od vietnamců?

mandat
20. 5. 2015 • 05:34

Proc maji jeji saty na ruznych snimcich jinou barvu ? Na spolecne fotce maji jeji saty pink b arvu a tam,kde se krouti sama jsou cervene. To nekdo prehnal retusi, ze ?????????????? Po tak upravenych fotkach by zarila i pani Klausova.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.