Mrazivé svědectví o Stelle Zázvorkové: Sedla si do auta, šlápla na plyn a letěla na koleje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Mrazivé svědectví o Stelle Zázvorkové: Sedla si do auta, šlápla na plyn a letěla na koleje!

Stella Zázvorková se i díky roli ve filmu Anděl na horách stala hereckou legendou.
Stella Zázvorková se i díky roli ve filmu Anděl na horách stala hereckou legendou. (- Profimedia)

Stella Zázvorková (†83) byla nejen skvělou herečkou, ale zároveň ženou, která si užívala života plnými doušky. Tato dáma už je sice deset let po smrti, ale její přátelé stále rádi připomínají zážitky, které s ní prožili a z některých až mrazí…

Jedním z jejích velkých kamarádů byl kolega a soused Ivo Niederle. Ten zavzpomínal, jak spolu jednou popíjeli v divadelním klubu, jenže Stella se chtěla bavit dál, a tak tenkrát zavelela, jde se. „Myslel jsem, že si chytnem taxíka, ale Stella hned nastartovala auto. Sedl jsem si vedle ní. Jenže ona u Pražského hradu nezahnula do Dejvic, ale jela dál na Karlovy Vary,“ zavzpomínal Ivo Niederle v Blesku na jeden ze společných večerů.

Z Prahy do Karlových Varů je daleko a s podnapilou řidičkou ještě dál, tak snad ani není divu, že nedojeli, nebo alespoň Niederle nedojel. „Kdo to zná, ví, že na staré varské silnici je příkrý kopec, který přetíná železniční trať. Stella nepřibrzdila, takže udělala s autem velký skok a už bylo slyšet, jak se v kufru rozbilo několik kartonů vína! Využil jsem situace, a honem vystoupil. Domů jsem se dostal nad ránem stopem,“ zakončil Niederle historku, která vlastně až na pár rozbitých kartonů s vínem, měla šťastný konec. Bohužel neprozradil, zda tenkrát Stella dojela až do Varů.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.