»Pirát« Johnny Depp čelí v Austrálii ultimátu: Odvezte ty psy, nebo je utratíme! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

»Pirát« Johnny Depp čelí v Austrálii ultimátu: Odvezte ty psy, nebo je utratíme!

Johnny Depp dostal ultimátum.
Johnny Depp dostal ultimátum. (Foto: ČTK, Twitter, ara)

Kapitán Jack Sparrow očividně není jen pirát, ale taky pašerák! Australské úřady tvrdí, že yorkshirští teriéři herce Johnnyho Deppa (51) vstoupili na území kontinentu bez povolení! Dostal jasně na výběr: buď je pošle zpět do USA, nebo mu je utratí!

V Austrálii natáčí Depp páté pokračování úspěšných Pirátů z Karibiku a doma nechtěl nechat ani svou ženu Amber Heard (29) ani své dva chlupaté miláčky. Ti ovšem podle australského ministra zemědělství Barnabyho Joyce potřebují řadu speciálních povolení, která jim herec neopatřil. „Přivezl do naší země dva psy, aniž by jim nechal vystavit potřebné papíry a nechal je projít karanténou,“ tvrdí ministr, který se nebál dát ultimátum ani hollywoodskému velikánovi.



„Má dva dny na to, aby odsud ti psi zmizeli. Jinak je budeme muset nechat uspat. Jsou v Austrálii nelegálně a ani Johnny Depp nesmí porušovat zákony,“ trvá na svém Joyce. Že Deppovi pejsci Boo a Pistol překročili hranice kontinentu, vyšlo najevo ve chvíli, kdy s nimi navštívil salon – pochopitelně tam jeho přítomnost vyvolala pořádný rozruch... Petici na záchranu Deppových mazlíků už zatím podepsalo více než 2000 lidí.

Tak zní regule

Pes by měl před příletem do Austrálie projít šestiměsíční karanténou ve své zemi a během ní podstoupit četná očkování.

Po příletu musí zůstat v karanténě 30–120 dnů.

Veškeré náklady s pobyty a očkováním hradí majitel psa.



Autor:  kat

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.