Tajemství s rakovinou bojující Čáslavské: Kamarádíčkování s Havlem! Získala milost pro syna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tajemství s rakovinou bojující Čáslavské: Kamarádíčkování s Havlem! Získala milost pro syna

Fotografie
Fotografie (internal)

Olympijská legenda Věra Čáslavská (73) stálaprezidentovi Václavu Havlovi (†75) po boku v prvních letech jeho vlády. Díky jejich přátelství tak dopomohla synovi k milosti za tragický čin, při kterém zemřel jeho otec, slavný atlet Josef Odložil (†55). „Měla jsem na starosti sociální věci, mládež, tělovýchovu, zdravotnictví. Bylo to náročné. To se vždycky potvrzuje ve stresových situacích,“ zavzpomínala Čáslavská.

V roce 1990 se stala na Hradě poradkyní pro sociální otázky a sport, od roku 1991 pak byla Havlovou asistentkou. Na Hradě vydržela do roku 1996, stála kdy se kvůli rodinné tragédii vzdala i místa předsedkyně Českého olympijského výboru a začala žít v ústraní. V lednu 1997 na základě amnestie Václav Havel udělil milost jejímu synovi Martinu Odložilovi (41). Ten v roce 1993, kdy mu bylo pouhých devatenáct let, udeřil pěstí do hlavy svého otce Josefa Odložila, který s nimi v té době už šest let nežil.

Následný pád Josefovi přivodil smrtelná zranění. Těm i přes rychlý zásah lékařů podlehl. „Zabil jsem otce a maminku dostal do blázince... Nezničil jsem život jenom sobě, zničil jsem ho třem sourozencům, mojí matce, tátově manželce, jeho příbuzným a přátelům,“ kál se po letech Martin, který byl odsouzen za zabití otce.

Přečtěte si
brunos
2. 9. 2016 • 18:37

Havel to přehodnotil na humanitární vraždu a tím bylo vše v pořádku.

dzambulka007
28. 6. 2015 • 12:11

Přesně tak, v gymnastice jde o subjektivní rozhodnutí.

rezacek
18. 5. 2015 • 20:39

Matka VRAHA. Každý slušný člověk si nad ní odplivne. Je smutné, že jediný spravedlivý v této zemi je ta paní Rakovina.

rezacek
18. 5. 2015 • 20:36

V čem, proboha, tomu Havlovi radila? Vždyť je a vždycky byla blbá, jako necky. Ke skákání po kladině mozek nepotřebovala, a že byla hezká napohled, za to molhla přéroda. Vychovala VRAHA a není ani schopna si to připustit. No, teď jí to ty boží mlejny spočítají.

beladona.
16. 5. 2015 • 21:10

Vážení pokrytci myslím, že veškeré moje problémy tady způsobila vaše zášť a chorobná závist, závidíte nám, myslím sebe a meka, že jsme se našli, máme se rádi a prožíváme něco úúúžasného. Opravdu našla jsem tady svou životní lásku, jsem šťastná a pracujeme na tom aby naše š těstí bylo dokonalé. Podstoupím totiž vaginoplastiku, pro laiky nechám si zúžit pochvu. Mek se dokáže uspokojit pouze při análním styku( tam jsem ještě jakž-takž úzká) můj nejmilovanější mek má totiž poněkud menší mužství( cca 11cm při ztopoření). Nevadí mi to, ale ráda bych měla orgasmus při normálním styku což v současnosti nelze, nic totiž při souloži necítím. Takhle mi to mek musí dělat mým obřím dildem, mám pak sice několik orgasmů po sobě, ale ráda bych aby mi to udělal svým "Šmudlou" tak mu říkáme( podle Sněhurky a jeho velikosti ). Nicméně kdyby se tady našel někdo lépe vybavený pošlu meka k vodě a půjdu za hlasem své vagíny Takže pánové hlaste se!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.