Rychtář přiznal chybu a smázl trestní oznámení: Už jich má »jen« 17! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rychtář přiznal chybu a smázl trestní oznámení: Už jich má »jen« 17!

,,Haló, omlouvám se.“ A Josef Rychtář má o jeden problém méně.
,,Haló, omlouvám se.“ A Josef Rychtář má o jeden problém méně. (Foto Aha!: Marek Pátek, Pavel Machan, ara)

Přiznal chybu! Josef Rychtář (57), vdovec po Ivetě Bartošové (†48), se omluvil expřítelkyni svého úhlavního soka Zdeňka Macury (41) za to, že ji nazval šlápotou. Zbavil se tak jednoho z 18 trestních oznámení.

Všechno je jinak, než se zdá! Rychtář je gentleman, Macura srab! O tom je přesvědčena Vlaďka Šuleková (44), která se po roce rozhodla promluvit, jak to bylo. „Trestní oznámení jsem si doslova vydupala. Několikrát jsme se o tom se Zdeňkem dokonce pohádali. Dělal, jako by se nic nedělo a smál se mi,“ prozradila deníku Aha! s tím, že po čase se rozhodla oznámení proti vdovci stáhnout.

Jednoduché to ale neměl! „Josef Rychtář se mi omluvil několikrát. Dokonce to zkusil i ten víkend před smrtí Ivetky, když jsme byli se Zdeňkem u vily v Uhříněvsi. Já jsem to ale tenkrát nepřijala. Jelikož mě urazil veřejně, chtěla jsem, aby se mi veřejně i omluvil,“ svěřila se Šuleková.

„Pak ale ještě několikrát přiznal, že to nebylo správný, že mě urazil, ale bylo to hlavně z toho důvodu, že měli mezi sebou válku se Zdeňkem. Proto když přišla od policie výzva, abych se vyjádřila k tomu, jestli má vyšetřování dál pokračovat, jsem řekla, že ne,“ dodala Vlaďka, která dokonce přemýšlí o tom, že by napsala knihu, jak to všechno kolem Macury a Rychtáře bylo.

Jděte do p*dele, šlápoto!

„Vy týraná ženo, vy na mě vůbec nemluvte a dejte mi pokoj. Jděte do p*dele! Nevím, jestli jste z mezinárodní E14, nebo kde vás sebral ten váš pacient. Asi z Chebu, nebo kde vás našli u pangejtu, šlápoto,“ tak urazil v dubnu v roce 2014 Rychtář Šulekovou.

A takhle se omlouval...

„Vlaďko, chtěl bych se Vám omluvit za to, co jsem o vás neuváženě řekl. Mrzí mě to,“ tak zněla pokaždé podle Šulekové vdovcova omluva.

Za usmířením stojí sestra

Největší krok k zakopání válečné sekery mezi Vlaďkou a Josefem udělala jeho sestra. „Kontaktovala mě přes Facebook. Poprosila mě, abychom se setkaly, že mi chce říct důležitý věci osobně. Po nějaké době jsme se sešly v Uhříněvsi v restauraci,“ zavzpomínala Vlaďka. „Po dvou hodinách mě poprosila, jestli bych s ní nešla do Ivetiny vily, že mě chce seznámit s Pepou," dodala Šuleková.

 



Přečtěte si
ararat
15. 5. 2015 • 16:37

Že se k tomu někdo vyjadřuje,nestojí za zlámný groš

mekanik
15. 5. 2015 • 10:00

Šuleková je prodejná ku...,pro kousek slávy by šla i do pekla.podrazí každého.Martucci,Macura i Rychtář by mohli povídat.nejlepší její hláška vždycky je -jen prosím vás ať tam nejsou média -a na to jí na fb odpověděl slavný Ivan Jonák,když se mu vtírala do přízně-a vy jste slavná?neznám-no holt utřela lusku kravajzna

nicnezpravda
15. 5. 2015 • 09:15

nedávno po jednom sportovním vítězství schválně druhý den zlevnili chleba,aby toto rčení neplatilo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.