Starost o nemocnou Šáfránkovou si na někdejším elegánovi vybírá svou daň! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Starost o nemocnou Šáfránkovou si na někdejším elegánovi vybírá svou daň!

Starost o nemocnou manželku se na Josefu Abrhámovi podepsala. Před spořilovskou vilou ho vyfotografovali reportéři časopisu Sedmička.
Starost o nemocnou manželku se na Josefu Abrhámovi podepsala. Před spořilovskou vilou ho vyfotografovali reportéři časopisu Sedmička. (Foto: reprofoto Sedmička, ČT, koláž Ahaonline.cz)

Nejdříve přišla loni na podzim krutá diagnóza a pár týdnů před vánočními svátky radikální chirurgický zákrok - v tu chvíli se oči veřejnosti upřely na hvězdný pár českého hereckého nebe Libuši Šafránkovou (61) a Josefa Abrháma (75). Diagnóza zhoubného plicního tumoru citlivě zasáhla rodinu herců i jejich přátele a fanoušky.

O tom, jak to s Libuší Šafránkovou dnes vypadá, svědčí výmluvně fotografie Josefa Abrháma, kterou aktuálně pořídili reportéři Sedmičky před vilou manželů na pražském Spořilově. Pohled na jednoho z idolů domácího filmového obecenstva je opravdu smutný a vypovídá o tom, jaká dramata se odehrávají za zdmi domu, kde zbožňovaná Popelka bojuje svůj zápas s neléčitelnou chorobou.


Věčný švihák Josef Abrhám je svým někdejším stínem, v postavě zahalené v domácím županu, zarostlé tváři a rozcuchaných vlasech byste jen těžko rozpoznávali vždy distingovaného a elegantního herce. Co ale zabolí nejsilněji, je pohled na jeho ztrápený a unavený výraz. Ten mluví za všechno. Dny a noci strávené laskavou péčí o milovanou ženu se na něm podepsaly. Přejeme manželům mnoho sil a pevné zdraví!



Přečtěte si
eva666
21. 5. 2015 • 10:07

Tento článek je tak ubohý, že je až k smíchu. Abrahám je frajer i v tom županu a na 75 let nevypadá. Libušce přeju hodně zdraví, věřím, že se vyléčí a "Pepovi" pevné nervy s těmito hyenami, které nemají nato vydělávat nějak jinak, než focením slavných, ubožáci připitomělí...jdu vrhnout

w.mojko
16. 5. 2015 • 18:26

tak im, hyeny, dajte pokoj!!!

6010
16. 5. 2015 • 08:58

Oprava: tato situace není záviděníhodná.

6010
16. 5. 2015 • 08:55

Po ránu v županu jsme každý "krásný". Nevím proč toto reportéři dělají.Je to hyenismus ulovit takovou fotku a honem zatepla ji přinést do redakce.Já být na jejich místě, tak bych se nad sebou ošklíbala.Samozřejmě, že situace,kterou nyní oba dva prožívají není nezáviděníhodná, ale já pevně věřím, že tento boj Libuška vyhraje a budou jednou zase na výslunní a všichni škarohlídi budou jen čumět.Držíme palce, Libuško.

pelagie
16. 5. 2015 • 07:12

ale ano, včera to dávali na TV Barandov !!! Proč něco tvrdíte, když je to ověřeno ????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.