Johnny Depp v šoku: Úřady mu chtějí utratit jeho dva yorkšíry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Johnny Depp v šoku: Úřady mu chtějí utratit jeho dva yorkšíry!

Johnny Depp ilegálně přivezl do Austrálie své psy.
Johnny Depp ilegálně přivezl do Austrálie své psy. (Profimedia.cz)

Dva psi amerického herce Johnnyho Deppa, kteří s ním v jeho soukromém letounu přiletěli v dubnu na natáčení do Austrálie, se musejí vrátit do USA, jinak jim hrozí utracení. Zvířata prý totiž na australské území podle tamních úřadů vstoupila "ilegálně" a neprošla povinnou karanténou. Informují o tom světové agentury.

Depp v Brisbane natáčí další díl pirátů z Karibiku nazvaný Dead Men Tell No Tales. Na vrácení yorkšírských teriérů Pistol a Boo do vlasti dostal od úřadů čas do soboty.

V Austrálii platí přísná pravidla ohledně vstupu zvířat na její území. Je to kvůli obavám ze zavlečení chorob, například vztekliny. Psi a kočky musejí dostat povolení a následně povinně projít desetidenní karanténou, než si je jejich majitelé vyzvednou.

"Je čas, aby Pistol a Boo zvedli kotvy a vrátili se do Spojených států, jinak je budeme muset utratit," řekl australský ministr zemědělství Barnaby Joyce.

Na internetu už podle agentury AFP vznikla petice, aby psi byli ušetřeni. Někteří z diskutérů dokonce označili kauzu za "politickou".



Přečtěte si
mandat
16. 5. 2015 • 07:36

Depp uz pejsky odvezl.Bylo to vcera ve zpravach a Australie si oddechla.

bella.
15. 5. 2015 • 00:20

Austrálie velmi cíleně a na rozdíl od připodělané Evropy i jasně nastavila a nastavuje dál pravidla pro Araby ( muslimy) tam žijící či emigrující. Zrovna tak si chrání svoje zvířata, potažmo svoje lidi.Dělá správně.Vzteklina např. v tak rozsáhlých buších by byla tragická pro místí faunu a následně i lidi. Tak střílej jinam, Austrálie v tom nejede.

anka
14. 5. 2015 • 22:04

pravidla plati pro kazdeho, to ze nekdo je nebo neni celebrita na to Australie nebere ohledy - osobne si myslim, ze to je v poradku.

0707
14. 5. 2015 • 11:20

A to ten debil nevěděl?? A cholery a Eboly a jiných sraček se Evropa nebojí? Když nám sem cpou uprchlíky z Afriky a Východu?????????????? Svět ohrožuje Islám a nemoci, ne vzteklina Yorkšírů Austrálie by si měla dát mokrý obklad na hlavu!!!!!!!!!! Bestie lidský

jarypadlo
14. 5. 2015 • 10:12

Petice jsou proti zdravému rozumu,při olympiádě v Melbourne se dostihové disciplíny konaly ve Stockholmu právě kvůli možným nemocím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.