Saša Rašilov v problémech: Dostal kopačky, čeká ho velká nepříjemnost!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Saša Rašilov v problémech: Dostal kopačky, čeká ho velká nepříjemnost!?

Rašilov si nechal vytetovat vyznání lásky milence na paži. Ona pravděpodobně také...
Rašilov si nechal vytetovat vyznání lásky milence na paži. Ona pravděpodobně také... (Foto: Showpix)

Taková to byla láska a teď tohle. Psychickou nepohodou zmítaný herec Saša Rašilov (42) nejdříve za podivných okolností opustil manželku Vandu Hybnerovou (46), dcery, dům i zvířata. Poté žil na tajňačku v malém bytě v Praze a zdrcená rodina o něm nic nevěděla, aby se nakonec odehrál bleskový rozvod, dělení majetku a s velkou slávou i odhalení nové milenky, se kterou herec omládl o deset let. Jenže teď je konec!

Saša Rašilov je nyní bez rodiny, bez milenky a ještě mu zůstala nepěkná vzpomínka. Jeho, dnes již bývalka, milionářka Věra Miťková (34), ho totiž už před nějakou dobou vyměnila za izraelského podnikatele Michu Leinwanda, dokonce to oznámila svým statusem na Facebooku a on sám si na sociální síti vystavil fotografii s novou láskou.


Pryč jsou tedy zamilované sms zprávy, které psal herec své milé v tramvaji, pryč je bezpečný přístav v náručí mladší ženy. Co ovšem není pryč, to je bolest v srdci a dojemně zamilované tetování na paži, které si Rašilov na důkaz lásky nechal vytetovat. Jde o dvě propletená srdce a symbol nekonečna, nad nímž je vyznání "Miluji Tě Věruška".
Nyní, pokud se to už nestalo, čeká Rašilova bolestivé odstranění obrázku, pokud se tak již nestalo. Co je na tom všem pikantní, že je to typické tetování, které většinou pár sdílí a Miťkovská na svém těle má nebo měla obdobný výjev a pravděpodobně vyznání "Miluji Tě Saša".



Přečtěte si
anka
12. 5. 2015 • 22:17

jak mel mit milenku bokem??? Mel na vybranou, bud bude pracovat na vztahu se svou zenou a mit peknou rodinu - nebo bude mit milenky.....vybral si, vybral, a ted si ji jen kasi co si uvaril.

diodaa
12. 5. 2015 • 21:12

Nevím, ale nějak Sašu nelituji. Měl dobré manželství, a když chtěl mít milenku, tak jí měl mít bokem. Tak přece žije hodně lidí. A potom změna je moc dobrá. Ale jinak je to vynikající herec, ale člověk.... no raději nic dál psát nebudu.

alexa-lexa
12. 5. 2015 • 21:05

Nezlobte se na mě, ale nemůžu napsat nic jiného než, dobře mu tak!! Nepřeju nikomu nic zlého, ale tenhle "starej" osel si to zasloužil. Co si myslel, že taková s ním bude na věky??? Ten byl pro ni zajímavej leda jako ženatej, to si s ním užila a pak ho zase poslala domů, ale jakmile byl rozvedej už byl pro ni na obtíž. Tak dopadne každej vůl co nemyslí mozkem!!OSEL!!!

ararat
12. 5. 2015 • 18:29

tvůj milý co?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.