Peter Nagy (56) vysvětluje: Hrubý sex nebo úcta k ženě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Peter Nagy (56) vysvětluje: Hrubý sex nebo úcta k ženě?

Peter Nagy ví, jak správně na ženy.
Peter Nagy ví, jak správně na ženy. (Foto: Aha! - Martin Hykl)

V 80. letech si ženy trhaly vlasy na koncertech, kde se slovenský idol se svými pověstnými kudrnami ukázal. Dnes už slaví třicet let na scéně, je starší, dobře si to uvědomuje, a také nahlíží spousty věcí jinak než dříve. A může jít třeba i o vztah k ženám, na které je dnes často pohlíženo jen jako na sexuální objekt.

"Už nepatřím do kategorie idol. Dneska mě stále poslouchají ty fanynky, které běhaly za autem a dobývaly se do šaten, ale teď se zaměřují především na moje texty, a to je to nejlepší, co si může autor přát," myslí si zpěvák v rozhovoru v Blesku pro Ženy a na účet jedné ze svých romantických skladeb dodává: „Je to totiž o tom, že také chlapi dokážou být citliví, ale strašně neradi se do téhle pozice dostávají."


Zároveň si Peter Nagy uvědomuje, že vztahy jsou dnes hodně poznamenané médii a muži a ženy někdy zapomínají na to nejdůležitější. "Říká se, že kytičkou nebo pozváním na večeři, ale já si myslím, že je to správným chováním. Žijeme v hrozně sexistické době a jediné, co ženy potřebují, je trocha úcty. Pokud tedy ženě ukážete, že si jí vážíte, tak to bude víc než sto večeří a kytic."



Autor:  moc

Přečtěte si
20tina12
14. 5. 2015 • 11:37

Přesladkej jako korálky od..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.