Martha a Tena? Ne! Heidi a »transka«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Martha a Tena? Ne! Heidi a »transka«!

Heidi Janků se »svým« travestitou evokovaly svou podobou legendární Marthu a Tenu.
Heidi Janků se »svým« travestitou evokovaly svou podobou legendární Marthu a Tenu.

PRAHA – Legendární československé hvězdy řeckého původu Martha a Tena jsou zpět? A s nimi i sedmdesátá léta, kdy na naší hudební scéně zářily naplno? Proč ale zpívají písničku z repertoáru Heidi Janků?


Tak přesně tohle letělo hlavou všem divákům v narvaném Divadle Broadway na megaoslavě desátých narozenin naší nejznámější travesti skupiny Screamers. Jenže chyba lávky! Z Marthy a Teny se vyklubala Heidi (43) a »její« travestita, který ji na vystoupeních Screamers »dělá«.

A právě jejich setkání na pódiu nechtěně evokovalo vystoupení Marthy a Teny. Ty holky a »holky« se ale umí pobavit! Populární zpěvačky jako již zmíněná Heidi, ale i Ilona Csáková, Eva Pilarová či Bára Basiková si nenechaly ujít velkou narozeninovou show travesti skupiny Screamers a svou účast si opravdu vychutnaly. Všechny se navíc sešly i se svými »holkami«, jak si kluci, kteří je parodují, říkají, i na pódiu Divadla Broadway. Tam pánové nejvyšších kvalit v oboru travesti slavili desetileté výročí a stálý úspěch v celé České republice.

Naše populární zpěvačky se ke skupině nejednou při zaznění svých skladeb k programu připojily, a Bára Basiková jim dokonce pokřtila jejich zbrusu nové DVD. Rozjařená Heidi s Ilonou Csákovou dokonce zazpívaly i několik písniček navíc.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: Soňa Stehlíková
Foto Aha!: Alexandr Malachovský, ČTK

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.