Tajemství mrchy Evy z Discopříběhu: Promarnila šanci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Tajemství mrchy Evy z Discopříběhu: Promarnila šanci!

Mariana je dnes provdaná na Slovensku a vychovává dceru Ninu.
Mariana je dnes provdaná na Slovensku a vychovává dceru Ninu. (Foto: archiv facebook Mariany Slovákové Konečné, ara)

Krása byla vstupenkou do Discopříběhu i do světového modelingu. Představitelka mrchy Evy Mariana Slováková Konečná (43) mohla být slavnější než Eva Herzigová (42). Lásku ale upřednostnila před kariérou modelky.

V roce 1989 měla odjet jako modelka s Evou Herzigovou do Paříže. „Tehdy vybrali dvě Slovenky a dvě Češky na pražském castingu agentury Madison Models,“ prozradila po letech Mariana. „Když vcházela tenkrát do místnosti Eva, nedávaly jsme jí žádné šance. A jak se nakonec prosadila,“ promluvila o své tehdejší sokyni.

„Nakonec jsem se rozhodla nevycestovat, přestože šéfka agentury naléhala,“ zavzpomínala dnes už bývalá modelka. Místo za kariérou do Francie odjela za láskou do Německa. „Těžko odhadnout, jak by to vypadalo, kdybych se rozhodla pro Paříž,“ řekla Mariana. Modelingu ani herectví se nevěnuje. V Bratislavě má firmu na prodej vířivek a s manželem ortopedem vychovává dceru Ninu.

Její krása zaujala i celou Plzeň, kde se Discopříběh natáčel. Jeden z místních se dokonce stal její první láskou. „Byl tehdy v Plzni známý vekslák. Nosil mi květiny do hotelu. Mojí mamce dával z Tuzexu mýdla,“ svěřila se po letech Konečná. Její láska ale prý pěkně rozčílila režiséra Jaroslava Soukupa (68), protože herečku příliš rozptyloval. Láska přitom vydržela i po natáčení. „Ano, přijel do Bratislavy spolu se svým kamarádem Sagvanem Tofim. Dodnes si občas zavoláme přes Skype,“ řekla v rozhovoru pro týdeník Téma.



Přečtěte si
mandat
9. 5. 2015 • 08:42

To nemyslite vazne ??????????????????????? Nic na ni nebylo a ani neni.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.