Ondřej Soukup zkasíruje pohádkový honorář, přesto pomluvil SuperStar! Přijde trest? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ondřej Soukup zkasíruje pohádkový honorář, přesto pomluvil SuperStar! Přijde trest?

Ondřej Soukup odhalil pravou podstatu SuperStar - karaoke!
Ondřej Soukup odhalil pravou podstatu SuperStar - karaoke! (Foto: Aha! - David Kundrát)

Tak tohle skladatel a vševědoucí porotce talentové soutěže příliš nevychytal. Sice s TV Nova uzavřel velmi lukrativní smlouvu a televizní show mu vynese tučný balík, přesto si pustil pusu na špacír a hodnotu SuperStar svými slovy otevřeně snížil. To se asi na barrandovském kopci líbit nebude ...

Ukrutný přísňák Ondřej Soukup (64) sice podle jistých informací obdrží za porotcování v soutěži částku přesahující milion korun, ale i tak si neváhal proti sobě svého chlebodárce popudit. Co si myslí soukromě o vítězství v soutěži jako SuperStar? "Rychlovýtah, kdy se ten člověk stane během tří měsíců známý, je vlastně všechno, co získá. Za další tři měsíce to zahodíme a zase chceme něco jiného," popisoval Soukup v rozhovoru pro ČT svůj pohled na fungování reality showbyznysu.


A jde ještě dál, což určitě zklame množství natěšených fanoušků a také leckoho z produkce Novy. " Vůbec si nemyslím, že by šlo o to primárně vygenerovat nějaké hvězdy. Venku to funguje jinak, protože tam ty hvězdy vznikají. Dostanou kompletní servis a stávají se slavnými," popisuje dál s tím, že u nás se něco takového podařilo maximálně Anetě Langerové. Kdo si však vzpomene Vlastu Horvátha, Zbyňka Drdu, Lukáše Adamce nebo Sabinu Křovákovou? Paradoxně se prosadili spíše více ambiciózní, i když méně úspěšní soutěžící: Sámer Issa, Monika Bagárová, Tomáš Savka, Ben Cristovao. Ale žádná pecka to není, co si budeme povídat.
"Pokud to není vyloženě autorský tip, který je schopen sám sebe zásobovat písněmi, protože zpěvák bez vlastních písniček je mrtvej zpěvák, pak je to jen zpěvák karaoke. Ano, to ta soutěž je. jsou to zpěváci karaoke," tvrdí drsně skladatel a dodává: "Naprostá majorita z nich nepřichází s vlastním přínosem, oni jenom kopírují to, jak ten snímek znají. Je to takové šálení za hodně peněz." A právě Soukup je jedním z těch, kterým ono mámení slušně sype. Ne, že by neměl pravdu, ale jeho veřejné chytrolínství by se mu do budoucna nemuselo úplně vyplatit.



Přečtěte si
babapsi
8. 5. 2015 • 09:40

ten ať drží hubu i se svou šilhavou cikánečkou šoralovou, oba blbci !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.