Bolest Marty Jandové (41): Trápí se kvůli oplodnění?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bolest Marty Jandové (41): Trápí se kvůli oplodnění?!

Marta Jandová také rešila nepříjemnosti.
Marta Jandová také rešila nepříjemnosti. (Foto Aha! – Martin Hykl, David Malík)

Šmrncovní zpěvačce se daří v profesním i osobním životě. Zpívá na velkých koncertech, opět podepsala lukrativní smlouvu na porotcování v SuperStar a před rokem se šťastně vdala za gynekologa a porodníka Miroslava Vernera, se kterým má dceru Marušku. Přesto není úplně šťastná.

Marta Jandová si užívá mateřskou roli s dcerkou, která v létě oslaví druhé narozeniny. Dokonce by chtěla, aby Maruška měla sourozence a nebyla tak sama. Jenže v otěhotnění zpěvačky je ten kámen úrazu! S manželem, který je pro tyto případy specialista na slovo povolaný, udělali za poslední rok všechno možné, aby Martu oplodnili. Jenže všechno marné. V jejím věku navíc pravděpodobnost, že se to podaří, stále klesá.


Ani první těhotenství nebylo pro Jandovou procházka růžovou zahradou. Téměř polovinu času strávila v rizikovém těhotenství. "V šestém měsíci jsem se dozvěděla nejen, že musím ležet, ale také, co mi hrozí, a že vlastně můžu jen na záchod. Svůj stav jsem trochu oplakala, protože jsem se těšila, jak všem budu ukazovat bříško," řekla rockerka v Sedmičce.
Vzato kolem a kolem, i jedno miminko je úspěch. Podle časopisu je ale Marta z neúspěšných pokusů nešťastná a trápí se, že o tři roky mladšímu manželovi nemůže další dítě dát. "Pokaždé, když jí test ukáže, že se to nepovedlo, je opravdu na dně. Dobře si uvědomuje svůj věk a pořád doufá, že se to povede. Říká, že je o tom přesvědčená," tvrdí nejmenovaný zdroj z blízkého okolí páru.



Přečtěte si
bella.
13. 5. 2015 • 11:35

ararat jsem zvyklá selektovat, řešit a mluvit k věci. Zplynováním bys byla jako poradkyně Hitlera vyřešená. Když ne jím , tak Norimberským procesem, zlikvidovaná blbko jedna vyjímečně blbá.

bella.
13. 5. 2015 • 11:29

keep to já vím taky, ale nick mohl být kratší, uznej že se to blbě zkracuje

bella.
13. 5. 2015 • 11:25

ararat život je sakra vážná věc, jen pablb si to neuvědomuje

anezat
12. 5. 2015 • 14:17

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.